Ο Dow Jones χάνει 0,58% στις 47.037 μονάδες
Απώλειες καταγράφουν οι τρεις βασικοί δείκτες της Wall Street με τους επενδυτές να έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στον κλάδο της τεχνητής νοημοσύνης με τους τεχνολογικούς κολοσσούς να φτάνουν σε ιλιγγιώδεις αποτιμήσεις.
Στο μεταξύ η αγορά εστιάζει την προσοχή της στην Ουάσινγκτον, καθώς στο Ανώτατο Δικαστήριο πραγματοποιείται ακρόαση της πλευράς που τάσσεται υπέρ, σχετικά με τη νομιμότητα των δασμών της κυβέρνησης Τραμπ.
Ο Dow Jones χάνει 0,58% στις 47.037 μονάδες, ενώ ο S&P 500 διολισθαίνει 0,61% στις 6.752 μονάδες. Ο Νasdaq καταγράφει απώλειες 0,90% στις 23.286 μονάδες.
Μικτά πρόσημα καταγράφουν οι μετοχές του τεχνολογικού κλάδου, με κάποιους από τους tech κολοσούς να βρίσκονται στο «κόκκινο», Nvidia (-0,4%), AMD (-4,1%), Oracle (-2,2%)-, ενώ άλλες εταιρείες καταγράφουν κέρδη: Broadcom (+0,3%), Micron Technology (+2,45%).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αύξηση 21,8% στις εξαγωγές της Κίνας τους πρώτους δύο μήνες του έτους
- Άσυλο στην Αυστραλία για πέντε Ιρανές αθλήτριες ποδοσφαίρου α
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Ολομέλεια της Βουλής σήμερα το «πόρισμα» της εξεταστικής
- Πτωτικά το πετρέλαιο μετά δηλώσεις Τραμπ για πιθανό τέλος του πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Απειλές Ιράν για μπλοκάρισμα του πετρελαίου στη Μέση Ανατολή – Νέα προειδοποίηση από Τραμπ
- Νέα Marketing Manager στο Qualco Group η Μαρίνα Λουκά
- Οι επενδύσεις των επιχειρήσεων για ΑΙ θα ξεπεράσουν αυτές για την κυβερνοασφαλεια
- Προοδευτική: Αίτημα δύο μετόχων για ΓΣ με θέμα την αλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








