Με πτώση έκλεισε ο Dow Jones - Οριακή πτώση και για τον S&P 500
Με μεικτά πρόσημα έκλεισε η Wall Street τη χθεσινή συνεδρίαση, με τους επενδυτές να ρευστοποιούν μέρος των κερδών τους.
Ο Dow Jones έχασε τα αρχικά κέρδη του με αποτέλεσμα να κλείσει τη συνεδρίαση με πτώση 224,48 μονάδων ή 0,51%, στις 43.968,64 μονάδες, υπό το βάρος της μετοχής της Caterpillar που σημείωσε πτώση 2,5%, καθώς η εταιρεία προειδοποίησε για τον αντίκτυπο των δασμών στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.
O δείκτης των blue chip είχε ενισχυθεί περισσότερο από 300 μονάδες ή 0,7% στην αρχή της συνεδρίασης, ενώ έχανε περισσότερες από 390 μονάδες στα χαμηλά της.
Ο S&P 500 έκλεισε με οριακή πτώση 0,08% στις 6.340 μονάδες, αφού στη διάρκεια της συνεδρίασης είχε παρουσιάσει κέρδη έως και 0,7%.
Ωστόσο, ο Nasdaq έκλεισε με άνοδο 0,35% στις 21.242,70 μονάδες, αν και στην αρχή της συνεδρίασης ενισχυόταν περισσότερο από μία ποσοστιαία μονάδα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- AUSTRIACARD HOLDINGS AG - AUSTRIACARD HOLDINGS AG – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΤΟΥΣ 2025
- AUSTRIACARD HOLDINGS AG - AUSTRIACARD HOLDINGS AG – Non-financial Report 2025
- AUSTRIACARD HOLDINGS AG - AUSTRIACARD HOLDINGS AG – Corporate Governance Report 2025
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη με το βλέμμα σε αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή
- Το Ιράν συνεχίζει να διαψεύδει τα περί συνομιλιών με τις ΗΠΑ
- Δικηγορικοί Σύλλογοι Ελλάδος για δίκη Τεμπών: «Η σημερινή εικόνα μας προσβάλλει όλους»
- AUSTRIACARD HOLDINGS AG - Οικονομική έκθεση AUSTRIACARD HOLDINGS AG (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- Νέο τελεσίγραφο Τραμπ: Δίνω πέντε μέρες στο Ιράν για να φτάσουμε σε συμφωνία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








