O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 1.125,37 μονάδων (+2,49%), στις 46.341,51 μονάδες
Mε σημαντικά κέρδη έκλεισε χθες το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, σε κλίμα ευφορίας λόγω των ενδείξεων πως ο πόλεμος που μαίνεται εδώ και έναν μήνα στη Μέση Ανατολή ενδέχεται να πλησιάζει στο τέλος του.
Ειδικότερα, ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 1.125,37 μονάδων (+2,49%), στις 46.341,51 μονάδες.
Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με άνοδο 795,98 μονάδων (+3,83%), στις 21.590,62 μονάδες.
Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 184,80 μονάδων (+2,91%), στις 6.528,52 μονάδες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Επανεκκίνηση στη δίκη για τα Τέμπη με νέα δεδομένα στην αίθουσα και αυστηρά μέτρα ασφαλείας (Βίντεο)
- Το πετρέλαιο σημειώνει άνοδο άνω του 1%, λόγω αβεβαιότητας στη Μέση Ανατολή
- Ανοδος στις αγορές της Ασίας λόγω αισιοδοξίας για τερματισμό του πολέμου στο Ιράν
- Φλέγεται η Μέση Ανατολή με πλήγματα στην Τεχεράνη και το Κουβέιτ
- Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές της ΔΥΠΑ για τον Μάρτιο
- Πρεμιέρα για τις επιδοτήσεις στα καύσιμα – Σε αναμονή για το Fuel Pass
- Ξεκινά από σήμερα 1/4 η εφαρμογή του νέου κατώτατου μισθού στα 920 ευρώ
- Ξεπέρασαν τα 114 δισ. ευρώ τα χρέη των φορολογούμενων στην Εφορία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







