Ο Dow Jones σημειώνει άνοδο 0,21% στις 47.953 μονάδες
Εν αναμονή των στοιχείων για τις πληθωριστικές πιέσεις, μέσω του δείκτη προσωπικών καταναλωτικών δαπανών, βρίσκεται σήμερα η Wall Street, καθώς θα μπορούσαν να επηρεάσουν την επόμενη απόφαση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed) για τα επιτόκια.
Ειδικότερα, ο Dow Jones σημειώνει άνοδο 0,21% στις 47.953 μονάδες, ο S&P 500 καταγράφει κέρδη 0,25% στις 6.874 μονάδες, ενώ ο Nasdaq ενισχύεται κατά 0,36% στις 23.588 μονάδες.
Στο επίκεντρο επίσης βρίσκεται η μετοχή της Netflix, η οποία σημειώνει πτώση 4%, μετά την ανακοίνωση της εταιρείας ότι υπέγραψε συμφωνία με την Warner Bros. Discovery για την αγορά των κινηματογραφικών και streaming assets της για 72 δισεκατομμύρια δολάρια. Η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα σε 12 με 18 μήνες. Οι μετοχές της Warner Bros. Discovery ενισχύονται κατά 4%.
Επίσης, άλμα 19% σημειώνει η Rubrik, μετά την ανακοίνωση της εταιρείας cloud data management ότι ξεπέρασε τις προβλέψεις για τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου, με κέρδη 10 σεντς ανά μετοχή σε έσοδα 350 εκατ. δολαρίων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- CNN: Ο πόλεμος φέρνει κρίση νερού στη Μέση Ανατολή
- Ιράν: Περισσότεροι από 3.000 νεκροί μετά τις επιθέσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ
- Ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας ρίχνει στην αγορά 411 εκατ. βαρέλια πετρελαίου για να φρενάρει το ράλι των τιμών
- Το άκαρπο κάλεσμα Τραμπ για διεθνή φύλαξη των Στενών του Ορμούζ και ο ρόλος της 31ης Εκστρατευτικής Μονάδας Πεζοναυτών καθορίζουν την επόμενη φάση του πολέμου
- Μυστικές υπηρεσίες ΗΠΑ: «Ο Αλί Χαμενεΐ θεωρούσε ακατάλληλο τον γιο του Μοτζτάμπα για ανώτατο ηγέτη του Ιράν»
- Διήμερη επίσκεψη Δένδια στο Λονδίνο – Συναντήσεις με τον Βρετανό ΥΠΕΞ και τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας
- Ιρανός ΥΠΕΞ: Το Ιράν «ποτέ δεν ζήτησε» κατάπαυση του πυρός ή διαπραγματεύσεις
- Eπιθέσεις κατά των Φρουρών της Επανάστασης και της μονάδα Μπαζίτζ στο Ιράν πραγματοποίησε το Ισραήλ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







