Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με πτώση 36,29 μονάδων (–0,64%), στις 5.650,38 μονάδες
Απώλειες κατέγραψε το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, όπου ο δείκτης S&P 500 έκλεισε με αρνητικό πρόσημο για πρώτη φορά έπειτα από εννέα διαδοχικές συνεδριάσεις. Ήταν το μεγαλύτερο κερδοφόρο σερί για τον S&P 500 εδώ και μια 20ετία.
Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 98,60 μονάδων (–0,24%), στις 41.218,83 μονάδες.
Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με πτώση 133,49 μονάδων (–0,74%), στις 17.844,24 μονάδες.
Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με πτώση 36,29 μονάδων (–0,64%), στις 5.650,38 μονάδες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Υποχώρησε κάτω από τα 50 ευρώ το φυσικό αέριο μετά το πρωινό άλμα πάνω από τα 60 ευρώ
- «Κύπρο και όχι Τουρκία στόχευε ο πύραυλος της Τεχεράνης» -Επικοινωνία Φιντάν – Αραγτσί
- Χέγκσεθ: Νεκρός ο «εγκέφαλος» του σχεδίου δολοφονίας Τραμπ – Το Ιράν είναι τελειωμένο
- ΕΛΒΟ: Νέος γενικός διευθυντής υποστράτηγος ε.α. ο Αντώνης Βιτετζάκης
- Πιερρακάκης: «Η εποχή της γεωπολιτικής αθωότητας έχει τελειώσει – Η Ευρώπη πρέπει να κινηθεί γρήγορα»
- Έκτακτα μέτρα από παρόχους κινητής τηλεφωνίας για δωρεάν επικοινωνία Ελλήνων σε χώρες της Μ. Ανατολής
- Στενά του Ορμούζ: Βρετανικό το εμπορικό πλοίο που χτυπήθηκε από βλήμα πυραύλου
- Αμερικανικό υποβρύχιo χτύπησε την ιρανική φρεγάτα ανοιχτά της Σρι Λάνκα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








