Αγορές

Wall Street: Πτώση στους δείκτες λόγω πετρελαίου

Financialreport.gr

Ο Dow Jones έκλεισε στις 47.954,74 μονάδες με απώλειες -1,61%, έχοντας νωρίτερα φτάσει να υποχωρεί κοντά στο 2%

Σε αρνητικό έδαφος επέστρεψε την Πέμπτη η Wall Street, με τους βασικούς δείκτες να κλείνουν πτωτικά, μαζεύοντας ωστόσο στο τέλος μέρος των απωλειών τους.

Η αγορά στη Νέα Υόρκη δέχθηκε ένα τριπλό πλήγμα, από την άνοδο άνοδο του πετρελαίου λόγω της κλιμάκωσης του πολέμου στη Μέση Ανατολή, τα μικτά μακροοικονομικά στοιχεία από τις ΗΠΑ αλλά και τις νέες ρυθμιστικές απειλές για τον κλάδο των ημιαγωγών.

Ειδικότερα, ο Dow Jones έκλεισε στις 47.954,74 μονάδες με απώλειες -1,61%, έχοντας νωρίτερα φτάσει να υποχωρεί κοντά στο 2%.

Ο S&P 500 υποχώρησε κατά 0,56% στις 6.830,71 μονάδες, μαζεύοντας τις απώλειες από το -1% που βρέθηκε νωρίτερα, ενώ ο Nasdaq έκλεισε στις 22.748,99 μονάδες με ήπια πτώση -0,26%.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu