Ο Dow Jones καταγράφει πτώση 0,04% στις 42.773 μονάδες
Με ήπια πτώση ξεκίνησε η συνεδρίαση της Τρίτης στη Wall Street, καθώς οι επενδυτές στρέφουν το βλέμμα τους στις δηλώσεις αξιωματούχων της Fed, σε μια προσπάθεια να εκτιμήσουν τις προοπτικές για τη νομισματική πολιτική και τον πιθανό αντίκτυπο των δασμών, που σχεδιάζει να εφαρμόσει ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στο δεύτερο εξάμηνο του 2025.
Ο S&P 500 υποχωρεί κατά 0,28% στις 5.946,78 μονάδες, δίνοντας σήμα για παύση στο 6ήμερο ανοδικό σερί που έφερε τον δείκτη σε απόσταση μόλις 3% από το ιστορικό υψηλό του. Ο Dow Jones κινείται πτωτικά κατά 0,04% στις 42.773 μονάδες και ο Nasdaq χάνει 0,44% στις 19.131,67 μονάδες.
Στο ταμπλό, η Home Depot ξεχωρίζει στη σημερινή συνεδρίαση με άνοδο 2,3%, έχοντας ξεπεράσει τις εκτιμήσεις των αναλυτών για τις πωλήσεις α’ τριμήνου και επιβεβαιώνοντας την πρόβλεψή της για αύξηση των ετήσιων πωλήσεων κατά 2,8%. .
Άλλες μετοχές που σημειώνουν αξιόλογα κέρδη είναι η Amer Sports (+10,2%), μετά την επί τα βελτίω αναθεώρηση των εκτιμήσεων για τα έσοδα του 2025, αλλά και η UnitedHealth (+2,7%) που συνέχισε την ανάκαμψή της μετά το πρόσφατο χαμηλό τριετίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Scope Rating: Οι ελληνικές τράπεζες στις πιο κερδοφόρες στην Ευρώπη το 2025
- Eurostat – ηλεκτροκίνηση: «Πρωταθλήτριες» οι χώρες του Βορρά της ΕΕ, πολύ χαμηλά η Ελλάδα
- «Πρίνος CO2»: Τα επόμενα βήματα της επένδυσης άνω του 1 δισ. ευρώ, μετά την άδεια αποθήκευσης στην EnEarth
- Το νέο Volkswagen T-Roc ανεβάζει τον πήχη στην κατηγορία των compact SUV
- Aegean: Νέα ανακοίνωση για τους επαναπατρισμούς – Σήμερα πτήση από Ντουμπάι και από Ομάν στις 6/3
- “Όχι” της κυβέρνησης στο αίτημα για άρση των μέτρων για την ευλογιά των αιγοπροβάτων
- Κάλας: Περιορισμένες οι αμυντικές ικανότητες με τους πολέμους σε Ουκρανία και Μέση Ανατολή
- Κοινή δέσμευση για την ασφάλεια της Κύπρου από Μελόνι – Μακρόν
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







