Αυτό συμβαίνει παράλληλα με την ολοκλήρωση της επένδυσης της ελληνικής φαρμακευτικής εταιρείας Win Medica στο νέο εργοστάσιο παραγωγής φαρμάκων στην περιοχή της Τρίπολης το επόμενο χρονικό διάστημα
Διευρύνει ακόμα περισσότερο πλέον τη σύμπραξή της με την ιταλική εταιρεία Pharmanutra η ελληνική φαρμακοβιομηχανία Win Medica, με στόχο την περαιτέρω επέκτασή της στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής.
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο εταιρείες διατηρούν συνεργασία τα τελευταία χρόνια κυρίως μέσω του σκευάσματος SiderAL® Forte, προϊόν της Pharmanutra, το οποίο διανέμεται αποκλειστικά από τη Win Medica στην ελληνική αγορά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Financial Report, η Win Medica αναμένεται να ενισχύσει τους επόμενους μήνες το χαρτοφυλάκιό της με σκευάσματα της Pharmanutra, στοχεύοντας σε μεγαλύτερες πωλήσεις σε μια κατηγορία του φαρμακείου που τα τελευταία χρόνια είναι σε συνεχή άνοδο στην Ελλάδα.
Αυτό συμβαίνει παράλληλα με την ολοκλήρωση της επένδυσης της ελληνικής φαρμακευτικής εταιρείας Win Medica στο νέο εργοστάσιο παραγωγής φαρμάκων στην περιοχή της Τρίπολης το επόμενο χρονικό διάστημα.
Πρόκειται για επένδυση, η οποία είχε ανακοινωθεί από την εταιρεία τους, ήδη από το 2023, και βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης και αναμένεται να ξεκινήσει παραγωγή από τις αρχές του 2026.
Κατά τη διοίκηση, είναι μια state of the art μονάδα, η οποία θα αναπτυχθεί σε επιφάνεια 10.000 τμ και θα δημιουργήσει, όταν τελικά ξεκινήσει τη λειτουργία της, συνολικά 200 θέσεις εργασίας. Εξάλλου, ήδη, έχουν αρχίσει εργασία σε κάποια πρώτα γραφεία της Win Medica στην Τρίπολη 30 άτομα, σε τεχνικούς τομείς και στον κλάδο έρευνας και ανάπτυξης, ο οποίος αναμένεται, επίσης, να ενισχυθεί με περισσότερες προσλήψεις την επόμενη διετία, καθώς υπάρχει ο στόχος η εταιρεία να αναπτύσσει ακόμα περισσότερες δικές της καινοτόμες φαρμακευτικές φόρμουλες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΗΠΑ: Παραμένουν σε ιστορικά χαμηλά οι αιτήσεις για επίδομα ανεργίας
- TRASTOR Α.Ε.Ε. ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ - Έντυπο παροχής πληροφοριών Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1129 της 14ης Ιουνίου 2017 (άρθρο 1 παρ. 4. θ) σχετικά με τη διάθεση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας με την επωνυμία «TRASTOR ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ»
- Απαγορεύτηκε σε Politico, MS NOW και CNN να μπουν στον Λευκό Οίκο παρά την εντολή δικαστή
- Άγκυρα: Ζητάει από την Ελλάδα προηγούμενο «συντονισμό» για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο
- Η Endeavor Greece στη Silicon Valley με τον Πρωθυπουργό, Έλληνες του AI και διεθνείς επενδυτές
- Starbucks: Κλείνει περίπου 250 καταστήματα στη Βόρεια Αμερική
- ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - Νέος Υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος
- Bloomberg: Η Ιζαμπέλ Σνάμπελ οδεύει προς το ΔΝΤ, αποχωρώντας πρόωρα από την ΕΚΤ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








