Πρόσφατα ξεκίνησαν πτήσεις η Lot και η Air Europa
Eπανέρχεται σταδιακά η κανονικότητα σε ό,τι αφορά προορισμούς όπως το Τελ Αβίβ, καθώς πριν από μερικές ημέρες από την αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Wizz Air αποφασίστηκε η επαναφορά συνδέσεων από το Τελ Αβίβ με 10 επιπλέον προορισμούς από τις 15 Ιανουαρίου, μεταξύ των οποίων είναι και η Αθήνα.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ουγγρικός αερομεταφορέας είχε ανακοινώσει την αναστολή των πτήσεών του προς το Ισραήλ μέχρι τον Ιανουάριο, και την έναρξη των πτήσεων στο Τελ Αβίβ μέσα στο Δεκέμβριο μεταξύ του αεροδρομίου Ben-Gurion και της Λάρνακας.
Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό από τις 15 Ιανουαρίου αναμένεται να αποκατασταθούν οι συνδέσεις του Τελ Αβίβ με Αθήνα, Βιέννη, Βουκουρέστι ενώ θα προσφέρονται και πτήσεις προς Άμπου Ντάμπι, Ρώμη, Μιλάνο, Λονδίνο, Βαρσοβία, Κρακοβία και Βουδαπέστη.
Πρόκειται, επί της ουσίας, για μια ολική επαναφορά των πτήσεων της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρείας από και προς το Ισραήλ, μετά από την αναστάτωση που είχε προκληθεί από τον Οκτώβριο του 2023, όταν η Χαμάς ξεκίνησε την επίθεσή της εναντίον του Ισραήλ.
Η Wizz Air δεν είναι η μόνη εταιρεία που επαναφέρει περισσότερες πτήσεις προς και από το Ισραήλ: Τις πτήσεις τους στο Ισραήλ έχουν επαναφέρει επίσης η LOT Polish Airlines, με καθημερινές συνδέσεις με τη Βαρσοβία και δυνητική επέκταση στο μέλλον και η Air Europa, με πτήσεις προς Μαδρίτη. Εξάλλου και η Aegean έχει επίσης επαναφέρει τις πτήσεις από το Τελ Αβίβ προς Αθήνα και Λάρνακα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- «Ταξίδι» ανάπτυξης και εξωστρέφειας για τις εταιρείες του Αllwyn Forward, του μεγαλύτερου προγράμματος στήριξης επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα
- CAPITAL MARITIME FINANCE CORP. - Ανακοίνωση Έναρξης Διαπραγμάτευσης
- CAPITAL MARITIME FINANCE CORP. - Ανακοίνωση για την έκβαση της Δημόσιας Προσφοράς
- ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤOΧΩΝ - Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας του Ν. 3556/2007
- CAPITAL MARITIME FINANCE CORP. - CAPITAL MARITIME FINANCE CORP. 20 – 10 – 2026
- ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ 20 – 10 – 2026
- Εισαγωγή μετοχών της CAPITAL MARITIME FINANCE CORP.
- Σαμαράς: «Η ακρίβεια είναι και ζήτημα κυβερνητικής πολιτικής»
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








