Ξαφνική αλλαγή σχεδίων για τον Tούρκο πρόεδρο, ο οποίος δεν θα εμφανιστεί να μιλήσει σήμερα Κυριακή σε μεγάλη προγραμματισμένη συγκέντρωση στην Προύσα. Από την τουρκική προεδρία δεν υπήρξε ανακοίνωση, ενώ τοπικός βουλευτής του κόμματός του κάνει λόγο για κοινό κρυολόγημα. Στα social media, ωστόσο, φουντώνουν ανεπιβεβαίωτες φήμες για πάρεση στο αριστερό μέρος του προσώπου του.
Η πόλη είχε ετοιμαστεί και σημαιοστολιστεί, τα πάρκινγκ είχαν αδειάσει, όπως και οι δρόμοι είχαν πρασινίσει από χθες μόνο και μόνο επειδή θα ερχόταν ο Ερντογάν. Μάλιστα το τεράστιο κονβόι από τα αυτοκίνητα συνοδείας του είχε ήδη μεταφερθεί με ειδικά φορτηγά στην Προύσα.
Από την τουρκική προεδρία δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, αλλά ο βουλευτής του ΑΚΡ για την περιφέρεια της Προύσας Ρεφίκ Οζέν δήλωσε ότι η συγκέντρωση αναβλήθηκε λόγω “κοινού κρυολογήματος” του προέδρου. «Η υγεία του προέδρου μας είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο», είπε ο Οζέν.
Η ανακοίνωση για την αναβολή της συγκέντρωσης έγινε από τον επικεφαλής του γραφείου του κυβερνώντος κόμματος στην Προύσα Νταβούτ Γκιουρκάν. Η σχετική ανάρτηση ανέφερε: “Η Συνάντηση της Προύσας, η οποία θα πραγματοποιούνταν με την παρουσία του προέδρου μας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και οι τελετές έναρξης λειτουργίας των Ιδιωτικών και Δημόσιων Ιδρυμάτων μας, αναβλήθηκε για μεταγενέστερη ημερομηνία με την έγκριση του προέδρου μας.”
Όπως είπε ο βουλευτής Οζέν, ο οποίος συνδέθηκε τηλεφωνικά με εκπομπή τοπικού τηλεοπτικού καναλιού της Προύσας, ο πρόεδρος Ερντογάν δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τα προγράμματα λόγω του “κρυολογήματος… ελπίζω να αναρρώσει όσο το δυνατόν συντομότερα”, είπε.
Στο μεταξύ στα τουρκικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυκλοφορούν φήμες ότι ο Τούρκος πρόεδρος υπέστη μερική παράλυση στο αριστερό μέρος του προσώπου, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- FrieslandCampina Hellas: Κέρδη από επιστροφή φόρων για υπόθεση της περιόδου 2004-2007 (αθάνατο ελληνικό δημόσιο)
- Η Ευρώπη σφίγγει τον κλοιό στα δεξαμενόπλοια του «σκιώδους στόλου»
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσίασε το νέο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με «καρφιά» προς την κυβέρνηση
- Ευρωπαϊκές αγορές: Σε νέο ιστορικό υψηλό ο Stoxx 600
- Το ChatGPT ενσωματώνεται στο Viber για τους χρήστες στην Ελλάδα
- Fais Group: Στις 30 Ιουλίου η πληρωμή μερίσματος 0,15 ευρώ ανά μετοχή
- Attica Πολυκαταστήματα: Στο 70,08% το έμμεσο ποσοστό της Ideal Holdings μετά τη διάθεση μετοχών
- CrediaBank: Από τις 6 Ιουλίου στο ταμπλό οι 583.280 νέες μετοχές
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








