Με την οικοδομική άδεια να έχει εκδοθεί μόλις προ ημέρων στις 2 Ιουνίου, oι εργασίες για το νέο πολυτελές ξενοδοχείο της Μπλε Κέδρος ΑΕΕΑΠ στο Κουκάκι ξεκινούν άμεσα, με το πλάνο της διοίκησης να παραπέμπει στη λειτουργία του το 2025, οπότε υπολογίζεται ότι θα δεχτεί και τους πρώτους επισκέπτες.
_x000D_
Πρόκειται για το ακίνητο που αποκτήθηκε από την εταιρεία το 2018, το οποίο η εισηγμένη Επενδυτική Ακινήτων του ομίλου Ευμορφίδη σκοπεύει να αξιοποιήσει για τη δημιουργία ενός δεύτερου ξενοδοχείου στην περιοχή κάτω από την Ακρόπολη, σε μία επένδυση ύψους 15 εκατ. ευρώ.
_x000D_
Κι ενώ οι δικαστικές εκκρεμότητες παραμένουν για το έτερο ξενοδοχείο επί της οδού Φαλήρου, για το οποίο έχει επιβληθεί πρόστιμο στην Μπλέ Κέδρος ΑΕΕΑΠ λόγω του ύψους, τώρα το νέο ξενοδοχείο, των 114 δωματίων επί των οδών Φαλήρου 22- 22B και Δημητρακοπούλου 21-25, πρόκειται να δημιουργηθεί στη βάση του παλιότερου ακινήτου.
_x000D_
_x000D_
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΑΕΕ: Αυξήθηκαν στα 1,3 εκατ. οι ασφαλισμένες κατοικίες
- Chevron: Υπέγραψε MoU με την Συρία για έρευνες εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου
- Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων: Καταγγέλλει λάθος υπολογισμό στις συντάξεις χηρείας
- Eli Lilly: Προβλέπει αύξηση πωλήσεων 25% το 2026 με «ναυαρχίδες» τα φάρμακα απώλειας βάρους
- Μελέτη ΙΝΣΕΤΕ: Οι τουρίστες κάνουν μικρότερης διάρκειας ταξίδια, ξοδεύουν όμως περισσότερα σε καθημερινή βάση
- Ο Firefox θα επιτρέπει απενεργοποίηση όλων των λειτουργιών AI με μία ρύθμιση
- Έλον Μασκ: «Τύραννος και φασίστας» ο Σάντσεθ αν απαγορεύσει τα social media σε νέους κάτω των 16 ετών
- Στα 19,29 δισ. δολάρια τα έσοδα της Eli Lilly το δ’ τρίμηνο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









