Αιτήσεις μέχρι τις 27 Ιουνίου 2024 και το πρόγραμμα διαρκεί 5 μήνες (Σεπτέμβριος 2024 – Φεβρουάριος 2025)
Άνοιξε η αυλαία για το 7ο Πρόγραμμα Επιτάχυνσης που διεξάγει ο CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator ο Επιταχυντής του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Οι αιτήσεις δήλωσης συμμετοχής ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως τις 27 Ιουνίου 2024.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο νέος Κύκλος Επιτάχυνσης εστιάζει αποκλειστικά στην εξέλιξη και ανέλιξη καινοτόμων τεχνολογικών startups, που οραματίζονται και φιλοδοξούν την αλλαγή στη βιομηχανία του τουρισμού στην Ελλάδα. Διαρκεί 5 μήνες (Σεπτέμβριος 2024 – Φεβρουάριος 2025), ενώ προσφέρεται δωρεάν και χωρίς καμία άλλη οικονομική απαίτηση από τις συμμετέχουσες startups.
Σημειώνεται δε ότι το Πρόγραμμα απευθύνεται σε ομάδες που βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, προσφέρουν τεχνολογικές λύσεις με εφαρμογές στους τομείς της ξενοδοχίας και του τουρισμού και που προωθούν τους βασικούς άξονες ανάκαμψης του παγκόσμιου τουρισμού, όπως οι λύσεις βιωσιμότητας, εξοικονόμησης ενέργειας και τροφίμων, η διαχείριση φυσικών πόρων κτλ.
Στόχος του 7ου Κύκλου Επιτάχυνσης είναι οι νεοφυείς επιχειρήσεις να αποκτήσουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό περιεχόμενο και δραστηριότητες που θα τους επιτρέψουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να εξελίξουν τα business plans τους για την υλοποίηση των στόχων τους. Ακόμα, μέσω ενημερωτικών workshops, συναντήσεων συμβουλευτικής καθοδήγησης και δραστηριοτήτων δικτύωσης, θα τους δοθεί η δυνατότητα να αλληλοεπιδράσουν και να αναπτύξουν σχέσεις με επαγγελματίες του κλάδου, ενισχύοντας έτσι τις προοπτικές επιτυχίας τους στον κλάδο.
Τονίζεται εδώ ότι αφού οι υποψήφιοι έχουν διαβάσει αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα στο site, μπορούν να κάνουν την αίτησή τους εδώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
- Βολές Μανιατάκη για τις διαδικασίες που ακολουθεί η Βουλή για Τέμπη
- Επιστολή Ευρωβουλευτών σε Μητσοτάκη για το ρόλο Ελλήνων εφοπλιστών στη διακίνηση ρώσικου πετρελαίου
- Κάλπες για δήμους, βαρόμετρο για τα κόμματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο
- ΕΥΔΑΠ: Σε αναμονή για τις αναπροσαρμογές στα τιμολόγια και για τον διαγωνισμό για τους νέους υδρομετρητές
- Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη συμφωνία των ΗΠΑ για τα ορυκτά της Ουκρανίας
- Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων γιόρτασε τα 100 χρόνια του κλάδου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις