Διεθνή

Ξεπέρασαν τις 72.000 οι νεκροί στη Γάζα από την έναρξη του πολέμου

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή στην Google
Financialreport.gr

Δραματικός είναι ο απολογισμός των θυμάτων σύμφωνα με το Παλαιστινιακό Υπουργείο Υγείας καθώς οι απώλειες συνεχίζονται ακόμη και μετά τη συμφωνία εκεχειρίας

Το Παλαιστινιακό Υπουργείο Υγείας στη Γάζα ανέφερε ότι ο επιβεβαιωμένος αριθμός των νεκρών από τις επιθέσεις του Ισραήλ στην περιοχή, έχει ανέλθει σε 72.939, ενώ 172.927 άτομα έχουν τραυματιστεί από τις 7 Οκτωβρίου 2023.

Στην τελευταία ενημέρωσή του, το υπουργείο ανέφερε ότι τα νοσοκομεία σε όλη τη Γάζα δέχτηκαν μία σορό και οκτώ τραυματίες κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου.

Το υπουργείο πρόσθεσε ότι από την έναρξη της «εκεχειρίας» τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, οι ισραηλινές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 930 Παλαιστινίους και έχουν τραυματίσει 2.819.

Προσθήκη του financialreport.gr ως
προτεινόμενη πηγή στην Google
googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu