Δραματικές ώρες βιώνουν οι συγγενείς των αγνοουμένων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος που σημειώθηκε στα Τέμπη, ζητώντας απαντήσεις από τις αρμόδιες αρχές.
Ξεσπώντας μπροστά στις κάμερες, έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ένας νεαρός που έχασε τον 15χρονο αδερφό του και τον πατέρα του κατήγγειλε την ελλιπή ενημέρωση των αρμόδιων αρχών προς τις οικογένειες.
«Δεν μας έχει ενημερώσει κανείς… Κανείς δεν ξέρει πόσα άτομα ακριβώς ήταν μέσα στο τρένο» ανέφερε.
«Τέσσερις φορές κατέγραψαν το όνομά μου και κανείς δεν με πήρε πίσω. Προφανώς οι δικοι μου άνθρωποι είναι και οι δύο νεκροί. Έχω χάσει τον αδερφό μου, έχω χάσει τον πατέρα μου» συνέχισε προσθέτοντας πως πρέπει «κάτι να γίνει για να μην ξαναϋπάρξουν θύματα».
«Πλήρωσαν εισιτήρια θανάτου και κανένας δεν έχει κάνει τίποτε. Ο αδερφός μου ήταν 15 χρονών, είχε τη ζωή μπροστά του και κανείς δεν λέει τίποτε για αυτό. Δεν θέλω να έρθει κάποιος να μου δώσει στήριξη. Θα στηριχτώ μόνος μου. Μπορεί κάποιος να μου πει ότι εν έτει 2023 ότι δεν θα ξαναγίνει τέτοιο δυστύχημα; Είναι δυνατόν;» διερωτήθηκε.
Σε ό,τι αφορά τις ευθύνες για το δυστύχημα σημείωσε: «Δεν μπορεί να τα φορτώνουμε όλα σε έναν άνθρωπο επειδή έκανε ένα λάθος. Πού είναι όλοι τους να μιλήσουν;».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Θα χτυπήσουμε αμερικανικές βάσεις αν μας επιτεθούν οι ΗΠΑ, τονίζει ο Αμπάς Αραγτσί
- Τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 ο Ολυμπιακός
- Πιερρακάκης: Η έλλειψη αποτελεσματικότητας διαβρώνει την εμπιστοσύνη στις κοινωνίες
- Σε Λάρισα και Τρίπολη το ενδιαφέρον στις σημερινές (7/2) αναμετρήσεις της Super League
- Από κατασκευαστικό λάθος προκλήθηκε πιθανότατα η φονική έκρηξη στη “Βιολάντα”
- Η Western Digital σχεδιάζει σκληρούς δίσκους έως 60TB και πάνω από 140TB στη δεκαετία του 2030
- Σε αυξημένη επιφυλακή οι δήμοι Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου και Σουφλίου για πλημμύρες
- Η κεντρική τράπεζα της Κίνας συνέχισε τις αγορές χρυσού για 15ο συνεχόμενο μήνα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








