Πολιτική

«Σφάζονται» στους Σπαρτιάτες για τον Κασιδιάρη

Ο βουλευτής του κόμματος Κ. Φλώρος στήριξε δημόσια, από το βήμα της Βουλής, την υποψηφιότητα του φυλακισμένου πρώην Χρυσαυγίτη για τον Δήμο Αθηναίων - Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Β. Στίγκας, τον «άδειασε» αφήνοντας ανοιχτά το θέμα διαγραφής του

Σε σοβαρό εσωκομματικό πρόβλημα τείνει να εξελιχθεί για τους Σπαρτιάτες η υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη για τη θέση του δημάρχου Αθηναίων.

Ο βουλευτής του κόμματος Κωνσταντίνος Φλώρος (στη φωτογραφία) στήριξε δημόσια, από το βήμα της Βουλής, τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα, για να βγει στη συνέχεια ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Στίγκας, και να «αδειάσει» τον βουλευτή, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το πολιτικό του μέλλον.

Συγκεκριμένα, ο κ. Φλώρος ανέφερε: «Εκφράζει τη μοναδική ελπίδα η υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη στον Δήμο Αθηναίων, ώστε να σταματήσουν οι αλόγιστες σπατάλες με Μεγάλους Περιγέλους. Άκουσα ότι πάτε και για άλλες τροπολογίες εις βάρος του. Σεβαστείτε τη Δημοκρατία, αφήστε τους πολίτες να ψηφίσουν ελεύθερα, ξέρω ότι φοβάται ο Μπακογιάννης, όμως το Σύνταγμα επιβάλλει την ελεύθερη κάθοδο χωρίς περιορισμούς».

Λίγα λεπτά αργότερα, ο κ. Στίγκας δήλωσε ότι «αυτό που ανέφερε ο βουλευτής μου νωρίτερα, δεν είχα καθόλου γνώση επί του θέματος. Οφείλω να πάρω κάποια μέτρα, εφόσον λειτουργεί κάποιος αυτοβούλως», με κάποιους να το ερμηνεύουν ακόμα και ως διαγραφή του κ. Φλώρου από την Κ.Ο. των Σπαρτιατών.

Πολιτική

close menu