Το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα τη σύναψη τριετούς μίσθωσης γραφειακών χώρων με την συνδεδεμένη εταιρεία PARITZO
Τη χορήγηση άδειας για την κατάρτιση σύμβασης επαγγελματικής μίσθωσης με συνδεδεμένο μέρος ανακοίνωσε η Y/KNOT Invest A.E., σε συνέχεια απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου κατά τη συνεδρίαση της 28ης Μαΐου 2026.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη σχετική εισήγηση της Διοίκησης, το σχέδιο του ιδιωτικού συμφωνητικού μίσθωσης και την έκθεση αξιολόγησης ανεξάρτητου ορκωτού ελεγκτή, αποφάσισε ομόφωνα να εγκρίνει τη συναλλαγή, σύμφωνα με τα άρθρα 100 και 101 του ν. 4548/2018.
Η σύμβαση αφορά την επαγγελματική μίσθωση χώρων κύριας χρήσης, συνολικής επιφάνειας 370 τ.μ., καθώς και οκτώ θέσεων στάθμευσης, σε διώροφο κτίριο επί της οδού Πλατάνων 14 στην Κηφισιά. Η Y/KNOT Invest θα είναι η μισθώτρια, ενώ εκμισθώτρια θα είναι η PARITZO Εμπορική, Τουριστική και Κατασκευαστική Ανώνυμη Εταιρεία.
Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε τρία έτη, με μηνιαίο μίσθωμα 7.880 ευρώ, πλέον Ψηφιακού Τέλους Συναλλαγής 3,6%. Το μίσθωμα θα παραμείνει σταθερό καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασης, ενώ προβλέπεται αναλογική αναπροσαρμογή σε περίπτωση μεταβολής της μισθωμένης επιφάνειας ή του αριθμού των θέσεων στάθμευσης.
Η PARITZO χαρακτηρίζεται ως συνδεδεμένο μέρος, καθώς ο κ. Παναγιώτης Τζώρτζης, Πρόεδρος του Διοικητικού της Συμβουλίου, είναι και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Y/KNOT Invest.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, μέτοχοι που εκπροσωπούν το 1/20 του μετοχικού κεφαλαίου έχουν δικαίωμα, εντός δέκα ημερών από τη δημοσίευση της ανακοίνωσης, να ζητήσουν τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης προκειμένου να αποφασίσει εκείνη για το ζήτημα της παροχής άδειας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρωπαϊκές αγορές: Πετρέλαιο, ομόλογα και εταιρικά αποτελέσματα πυροδότησαν τις πωλήσεις
- L’Oréal: Πωλήσεις πάνω από τις προβλέψεις με «όχημα» τα premium καλλυντικά και την ανάκαμψη της Κίνας
- Gucci: Νέα πτώση πωλήσεων στο γ΄ τρίμηνο – Απομακρύνεται η προοπτική ανάκαμψης της Kering
- Ισχυρός σεισμός 7 Ρίχτερ συγκλόνισε το Θιβέτ στην Κίνα
- ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤOΧΩΝ - Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας του Ν. 3556/2007 (Γνωστοποίηση συναλλαγών)
- Ελλάδα και Αίγυπτος σε συνομιλίες για επέκταση της ΑΟΖ ανατολικά προς την Κύπρο
- Στο Ιπποκράτειο λόγω επεισοδίου προκάρδιου άλγους ο αναπληρωτής Υπουργός Γ. Κώτσηρας
- Dotsoft: Ανοίγει ο δρόμος για την Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου – Αύξηση κεφαλαίου κατά 4 εκατ. ευρώ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








