Tην υπογραφή σύμβασης με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την αντικατάσταση των υφιστάμενων Δικτύων Δεδομένων & Φωνής και Συστημάτων Τηλεφωνίας & Εφαρμογών από μια ενιαία σύγχρονη υποδομή ανακοίνωσε η Intracom Telecom.
_x000D_
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το έργο περιλαμβάνει ένα δίκτυο δεδομένων υψηλής διαθεσιμότητας που μπορεί να υποστηρίζει υπηρεσίες τηλεφωνίας μέσω διαδικτύου (VoIP), βίντεο και δεδομένων, ενιαίο έλεγχο κλήσεων και ενοποιημένες υπηρεσίες επικοινωνίας και συνεργασίας (UCC), υπηρεσίες κινητικότητας (mobility), καθώς και ένα Κέντρο Εξυπηρέτησης (Contact Center), ικανό να καλύψει διαφορετικά κτίρια.
_x000D_
Λόγω της κρισιμότητας των δραστηριοτήτων του Αερολιμένα και των ισχυόντων ειδικών επιχειρησιακών κριτηρίων απόδοσης (KPIs), το έργο κρίνεται ως ιδιαίτερα απαιτητικό και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών έχει θέσει ως βασική προϋπόθεση τη σταδιακή προσέγγιση αναβάθμισης/αντικατάστασης της υφιστάμενης υποδομής διασφαλίζοντας παράλληλα τη συνεργασία της με τις μελλοντικές υποδομές, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
_x000D_
Το έργο αναμένεται να υλοποιηθεί μέσα σε 2 χρόνια και να συντηρηθεί/υποστηριχθεί για τα επόμενα 3 χρόνια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ο MSCI Αναβαθμίζει την Ελληνική Κεφαλαιαγορά σε Καθεστώς «Ανεπτυγμένης Αγοράς»
- Reuters: Αμερικανικό πετρέλαιο στη Motoroil για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια
- Πρωτοβουλία Κίνας και Πακιστάν για ειρήνη στη Μέση Ανατολή
- Πυρ ομαδόν κατά Μητσοτάκη, Κακλαμάνη για μετάθεση συζήτησης στη Βουλή για κράτος δικαίου και υποκλοπές
- Αραχτσί: Δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ, απλώς λαμβάνουμε μηνύματα από τον Γουίτκοφ
- FOURLIS Α.Ε ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ - Οικονομική έκθεση FOURLIS Α.Ε ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- AUTOHELLAS AΝΩΝΥΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- Μασούντ Πεζεσκιάν: Το Ιράν διαθέτει «την αναγκαία βούληση να τερματίσει αυτόν τον πόλεμο»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








