Οι εκπρόσωποι της ΓΣΕΒΕΕ αναφέρθηκαν εκτενώς στα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις
Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εξωτερικών, κ. Τάσο Χατζηβασιλείου, αρμόδιο για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια είχαν, την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2025, ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.), κ. Γιώργος Καββαθάς, συνοδευόμενος, από τον Γενικό Γραμματέα της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Δημήτρη Βαργιάμη και τον Αντιπρόεδρο, κ. Σωτήρη Κοτσαμπά.
Στην συνάντηση συζητήθηκαν οι πρωτοβουλίες του Υπουργείου Εξωτερικών για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την υποστήριξη της ελληνικής εξαγωγικής δραστηριότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας.
Μάλιστα οι εκπρόσωποι της ΓΣΕΒΕΕ αναφέρθηκαν εκτενώς στα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις και αφορούν, μεταξύ άλλων, στην έλλειψη ρευστότητας και πρόσβασης σε χρηματοδοτικά εργαλεία τα οποία θα τις βοηθήσουν να παραμείνουν ανταγωνιστικές και να αναπτυχθούν και στον τομέα των εξαγωγών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
- Βολές Μανιατάκη για τις διαδικασίες που ακολουθεί η Βουλή για Τέμπη
- Επιστολή Ευρωβουλευτών σε Μητσοτάκη για το ρόλο Ελλήνων εφοπλιστών στη διακίνηση ρώσικου πετρελαίου
- Κάλπες για δήμους, βαρόμετρο για τα κόμματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο
- ΕΥΔΑΠ: Σε αναμονή για τις αναπροσαρμογές στα τιμολόγια και για τον διαγωνισμό για τους νέους υδρομετρητές
- Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη συμφωνία των ΗΠΑ για τα ορυκτά της Ουκρανίας
- Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων γιόρτασε τα 100 χρόνια του κλάδου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις