Ελλάδα

Υπόθεση 12χρονης Κολωνού: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την εισαγγελική πρόταση έξω από το Εφετείο

Η αστυνομία έχει λάβει μέτρα ασφαλείας με δύναμη που βρίσκεται περιμετρικά του κτηρίου

Με την αγόρευση των συνηγόρων υποστήριξης της Κατηγορίας συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη για την δυσώδη υπόθεση σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό και ενώ έξω από το κτήριο του Εφετείου δεκάδες πολίτες διαμαρτύρονται για την εισαγγελική πρόταση .

Η διαδικασία ξεκίνησε σήμερα με δήλωση διαμαρτυρίας που σύμφωνα με πληροφορίες διατύπωσαν στο δικαστήριο συνήγοροι υπεράσπισης κατηγορουμένων, αναφερόμενοι στις αντιδράσεις και σε δηλώσεις φορέων της πολιτικής και κοινωνικής ζωής σχετικά με την πρόταση της εισαγγελέα.

Μετά τους συνηγόρους του θύματος θα ξεκινήσουν οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των 26 κατηγορουμένων, διαδικασία που εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί έγκαιρα ώστε να έχει εκδοθεί η απόφαση μέχρι το τέλος του μήνα, ή αρχές Απριλίου. Να σημειωθεί ότι για τους βασικούς κατηγορούμενους το 18μηνο προφυλάκισης συμπληρώνεται μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου.

Έξω από το Εφετείο μέλη φορέων και συλλογικοτήτων πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας από νωρίς το πρωί με αίτημα την καταδίκη του φερόμενου ως πρωταγωνιστή της υπόθεσης για τις κατηγορίες για τις οποίες δικάζεται ,αντί αυτών που ζήτησε η Εισαγγελέας. Ζητούν επίσης την απαλλαγή της μητέρας της ανήλικης.

Η αστυνομία έχει λάβει μέτρα ασφαλείας με δύναμη που βρίσκεται περιμετρικά του κτηρίου.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu