Η Μίρι Ρέγεφ δήλωσε πως «εάν δεχτούμε επίθεση, μπορεί να ζητήσουμε βοήθεια από την ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία και πλοία από την Αθήνα στην Ελλάδα και τη Λάρνακα στην Κύπρο»
Η υπουργός Μεταφορών του Ισραήλ Μίρι Ρέγεφ ανακοίνωσε: «Εάν δεχτούμε επίθεση, μπορεί να ζητήσουμε βοήθεια από την ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία και πλοία από την Αθήνα στην Ελλάδα και τη Λάρνακα στην Κύπρο».
Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, είχε προειδοποιήσει την Κύπρο σε προηγούμενη ομιλία του για οποιονδήποτε υποστηρικτικό ρόλο του Ισραήλ σε οποιαδήποτε επίθεση κατά του Λιβάνου.
Αυτό έρχεται υπό το φως της αναμονής μιας μαζικής επίθεσης της Χεζμπολάχ και του Ιράν στο Ισραήλ μετά τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς στην Τεχεράνη και του στρατιωτικού ηγέτη της Χεζμπολάχ Φουάντ Σουκρ κατά τη διάρκεια της ισραηλινής επίθεσης στα νότια προάστια της Βηρυτού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Δυναμικό comeback με ράλι στις μετοχές και άλμα για τον Stoxx 600
- Πιερρακάκης με Καραμανλή στη ΣΕΚΕ: «Πετύχαμε πιο ήπιες αυξήσεις στη φορολογία των καπνικών προϊόντων από το 2036»
- Απόβαση των ισχυρών hedge funds στην Αθήνα: Μετά τις Rokos και Millennium, στο «παιχνίδι» και η Capula
- Microsoft: Πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης για περίπου 60.000 επιλέξιμους εργαζομένους
- CENERGY HOLDINGS S.A. - Ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών
- ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤOΧΩΝ - Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας του Ν. 3556/2007 (Γνωστοποίηση συναλλαγών)
- Μπεκίρης: Στην έξοδο από το Μαξίμου μετά τον σάλο για το πτυχίο και τον «εθελοντικό» διορισμό του
- CrediaBank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία - CREDIABANK Α.Τ.Ε. 27 – 10 – 2026
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









