Η Ρωσία συνεχίζει να υπονοεί ότι η Ουκρανία βρίσκεται πίσω από την επίθεση
Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε σήμερα ότι είναι “εξαιρετικά δύσκολο να πιστέψουμε” ότι το Ισλαμικό Κράτος θα είχε την δυνατότητα να πραγματοποιήσει την επίθεση στην αίθουσα συναυλιών της Μόσχας την περασμένη Παρασκευή στην οποία σκοτώθηκαν 140 άνθρωποι.
Ρώσοι αξιωματούχοι έχουν επανειλημμένα αμφισβητήσει τους ισχυρισμούς των μυστικών υπηρεσιών της Δύσης ότι το Ισλαμικό Κράτος ευθύνεται για την επίθεση, παρότι η ίδια η οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη, υπονοώντας αντίθετα ότι η Ουκρανία βρίσκεται πίσω από την επίθεση.
Η Ζαχάροβα δήλωσε επίσης ότι η Ρωσία είναι ευγνώμων για τις δηλώσεις συμπαράστασης και συμπάθειας που έλαβε από όλο τον κόσμο, μετά την τρομοκρατική επίθεση της περασμένης Παρασκευής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στις φλόγες εγκαταστάσεις πετρελαίου στο Ιράν και μονάδα αφαλάτωσης
- Χρυσοχοΐδης: Προστατεύουμε τις κρίσιμες υποδομές, αλλά και δομές ξένων αντιπροσωπειών στην Ελλάδα
- Reuters: Η ΕΕ εξετάζει τρόπους για άμεση μείωση του ενεργειακού κόστους στη βιομηχανία
- Και η Βρετανία ετοιμάζεται να στείλει αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή
- Ιράν: Χωρίς πρόσβαση οι πολίτες στο διαδύκτιο για δεύτερη εβδομάδα
- Καραμανλής από Ξάνθη: «Απαραίτητος ο διακανονισμός των κόκκινων δανείων των αγροτών»
- Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο δημοσιογράφος Γιώργος Βότσης
- Cyprus Mail: Η Τουρκία στέλνει την Κυριακή (8/3) τέσσερα F-16 στα κατεχόμενα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








