"Ελήφθησαν πολλές σθεναρές αποφάσεις τα τελευταία χρόνια και θα τις θυμόμαστε ως τολμηρές κινήσεις του προέδρου Μπάιντεν"
O Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε τις πρώτες πρωινές ώρες ότι σέβεται την «σκληρή αλλά σθεναρή» απόφαση του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν να τερματίσει την εκστρατεία του για την επανεκλογή του στο αξίωμα.
«Η Ουκρανία ευγνωμονεί τον πρόεδρο Μπάιντεν για την ακλόνητη υποστήριξή του στον αγώνα της για ελευθερία, η οποία, όπως και η σθεναρή διακομματική υποστήριξη των ΗΠΑ, ήταν και συνεχίζει να είναι κρίσιμη», ανέφερε ο κ. Ζελένσκι μέσω X.
«Ελήφθησαν πολλές σθεναρές αποφάσεις τα τελευταία χρόνια και θα τις θυμόμαστε ως τολμηρές κινήσεις του προέδρου Μπάιντεν σε δύσκολους καιρούς. Και σεβόμαστε τη σημερινή σκληρή αλλά σθεναρή απόφαση», πρόσθεσε.
Ukraine is grateful to President Biden for his unwavering support for Ukraine’s fight for freedom, which, along with strong bipartisan support in the United States, has been and continues to be critical.
Many strong decisions have been made in recent years and they will be…
— Volodymyr Zelenskyy / Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) July 21, 2024
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γκίκας: Μονάδα αφαλάτωσης στην Ανδρο λόγω λειψυδρίας
- Κυβερνητικές πηγές: Περίεργο ο Ανδρουλάκης να επιτίθεται σε κάποια πανεπιστήμια και σε άλλα όχι
- Φωτιά Αιτωλοακαρνανία: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση δύο περιοχών
- Ταϊλάνδη: Τουλάχιστον 6 νεκροί από την τροπική καταιγίδα Wipha
- Ευρωπαίοι δημιουργοί: “Το AI Act παραδίδει την πνευματική ιδιοκτησία στις Big Tech”
- ΕΣΠΑ: Εγκρίθηκαν πέντε αιτήσεις χρηματοδότησης ερευνητικών έργων
- ΕΛΚΑΚ: Διαγωνισμός για ανάπτυξη δορυφόρου “Made in Greece”
- Ασανσέρ: Ανοιξε η πλατφόρμα για την υποχρεωτική καταγραφή τους
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις