Αναμένω μια πλήρη έκθεση το απόγευμα, σχετικά με την πρόοδο των συνομιλιών και τα βασικά σημεία που έθεσαν οι εταίροι μας, δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος
Η επίσημη αντιπροσωπεία της Ουκρανίας, η οποία βρισκόταν στη Γενεύη για συνομιλίες σε σχέση με το ειρηνευτικό σχέδιο, επιστρέφει στο Κίεβο, δήλωσε τη Δευτέρα ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, προσθέτοντας ότι τα επόμενα βήματα θα αποφασιστούν σύντομα, όπως μεταδίδει το Reuters.
“…Αναμένω μια πλήρη έκθεση το απόγευμα, σχετικά με την πρόοδο των συνομιλιών στη Γενεύη και τα βασικά σημεία που έθεσαν οι εταίροι μας”, δήλωσε ο Ζελένσκι.
“Με βάση αυτές τις αναφορές, θα καθορίσουμε τα επόμενα βήματα και το χρονοδιάγραμμα. Θα συνεχίσουμε να συντονιζόμαστε με την Ευρώπη και άλλους εταίρους σε όλο τον κόσμο”.
Οι διαπραγματευτές των ΗΠΑ και της Ουκρανίας έχουν καταρτίσει ένα “βελτιωμένο ειρηνευτικό πλαίσιο” και σχεδιάζουν να συνεχίσουν να εργάζονται πάνω στο ειρηνευτικό σχέδιο για τον τερματισμό του πολέμου τις επόμενες ημέρες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΥΠΕΝ: Υπέγραψε με τη ΔΕΗ σύμβαση για το υδροηλεκτρικό έργο στη Μεσοχώρα Τρικάλων
- Δήμας στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές των Τζουμέρκων
- Diana Shipping: Πρόταση εξαγοράς της Genco με τίμημα 20,60 δολάρια ανά μετοχή
- CNL Capital: Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου έως 620.000 ευρώ
- ΕΧΑΕ: Αύξηση103% στα 26,8 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 9μηνο – Στο +40% τα κέρδη του Γενικού Δείκτη
- Κασσελάκης: Κατηγορεί τον Τσίπρα για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
- Χρηματιστήριο: Με +0,18%, αλλά με έκρηξη τζίρου στα 875,1 εκατ. ευρώ – Άλμα 5,30% από ΕΛΛΑΚΤΩΡ
- Πιερρακάκης με Αντικαγκελάριο Κλίνγκμπαϊλ: Ανάγκη να προχωρήσει άμεσα η Ένωση Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









