Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας πλέον περιλαμβάνει πάνω από 4.000 δωμάτια σε Ελλάδα, Ιταλία, Ρουμανία και Κύπρο
Η Zeus International Hotels & Resorts ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την απόκτηση του ξενοδοχείου Eretria Hotel & Spa Resort στην Εύβοια, το οποίο θα ενταχθεί πλήρως στην ιδιοκτησία και διαχείριση του Ομίλου.
Η εξαγορά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο στρατηγικής συμφωνίας με διεθνές fund, ενισχύοντας περαιτέρω το αποτύπωμα της Zeus International στην ελληνική τουριστική αγορά.
Το Eretria Hotel & Spa Resort είναι ένα σύγχρονο, παραθαλάσσιο resort στην καρδιά της Εύβοιας, σε μια έκταση μοναδικής φυσικής ομορφιάς. Διαθέτει ανακαινισμένα δωμάτια και σουίτες, αρκετά με ιδιωτική πισίνα, πολυτελείς εγκαταστάσεις ευεξίας, μεγάλες πισίνες, εκτεταμένους κήπους, χώρους εστίασης και δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες. Προσφέρει ιδανικές υποδομές τόσο για οικογενειακές διακοπές όσο και για επαγγελματικές εκδηλώσεις και συνέδρια.
Η ενσωμάτωση του ξενοδοχείου στο δυναμικό της Zeus International ενισχύει το πολυτελές και διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιό της, το οποίο πλέον περιλαμβάνει πάνω από 4.000 δωμάτια σε Ελλάδα, Ιταλία, Ρουμανία και Κύπρο.
Ο πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της Zeus International, Χάρης Σιγανός, δήλωσε:«Η απόκτηση του Eretria Hotel & Spa Resort αποτελεί ένα ακόμη στρατηγικό βήμα για τον Όμιλο, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης και της ενίσχυσης της παρουσίας μας στην ελληνική φιλοξενία. Στόχος μας είναι να επενδύσουμε περαιτέρω στην ποιότητα και στην εμπειρία των επισκεπτών, μετατρέποντας το ξενοδοχείο σε σημείο αναφοράς για την περιοχή».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Άλλη μια εξεταστική επιτροπή συγκάλυψης ψήφισε η Βουλή
- Η Gloria Gaynor στο SANI FESTIVAL 2025
- Union Pacific: Εξαγοράζει την Norfolk με 85 δισ. δολάρια – Το μεγαλύτερο σιδηροδρομικό deal στις ΗΠΑ
- Από Άντζελα σε Άντζελα ο ΕΟΤ: Νέα πρόεδρος η Άντζελα Βαρελά
- Stellantis: Με ζημιές 2,3 δισ. ευρώ το α΄εξάμηνο – Περιμένει επιπλέον απώλειες 1,21 δισ. ευρώ από τους δασμούς
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ανοδικά έκλεισαν όλοι οι δείκτες – Βουτιά 21% από Novo Nordisk
- Στάρμερ: To Ηνωμένο Βασίλειο θα αναγνωρίσει παλαιστινιακό κράτος τον Σεπτέμβριο
- Κωνσταντοπούλου: «Ο κ. Μητσοτάκης μας επιβεβαιώνει ότι είναι επικεφαλής μιας εγκληματικής οργάνωσης»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις