Περισσότεροι από 29.000 δρομείς συμμετείχαν στη μεγάλη διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ, με την εταιρεία να στηρίζει ενεργά τη διοργάνωση και τη διαδρομή Special Olympics Hellas & ΑμεΑ
Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 8 Μαρτίου ο 14ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, με τη στήριξη της COSMOTE TELEKOM, η οποία συμμετείχε ως Μεγάλος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ. Στη φετινή διοργάνωση έλαβαν μέρος περισσότεροι από 29.000 δρομείς όλων των ηλικιών, ενώ η εταιρεία στήριξε και τη διαδρομή των Special Olympics Hellas & ΑμεΑ ως Ονομαστικός Χορηγός.
Την Κυριακή 8 Μαρτίου, η COSMOTE TELEKOM έδωσε ξεχωριστό ρυθμό στη διοργάνωση, ενισχύοντας την εμπειρία δρομέων και θεατών κατά μήκος της διαδρομής. Ένα σύνολο κρουστών και πνευστών της καλλιτεχνικής ομάδας Artventure Productions δημιούργησε ζωντανή ατμόσφαιρα, ενώ DJ set σε συνεργασία με γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό, με live μετάδοση, συνέβαλε στο εορταστικό κλίμα της ημέρας.
Παράλληλα, η Cheering Team της COSMOTE TELEKOM εμψύχωνε τους συμμετέχοντες σε διάφορα σημεία της διαδρομής μέσα από ιστορικά τοπόσημα της Αθήνας, ενθαρρύνοντάς τους μέχρι τον τερματισμό. Στον αγώνα συμμετείχαν και περισσότεροι από 200 εργαζόμενοι της εταιρείας, δίνοντας το δικό τους στίγμα στη μεγάλη δρομική γιορτή της πόλης.
Στο Sponsors Village, στην πλατεία Συντάγματος, το περίπτερο της COSMOTE TELEKOM υποδέχθηκε χιλιάδες επισκέπτες και δρομείς, προσφέροντας εκπλήξεις και δώρα. Μεταξύ άλλων, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν και να δημιουργήσουν ένα προσωποποιημένο αναμνηστικό με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης (AI), κρατώντας μια ξεχωριστή ανάμνηση από τη διοργάνωση.
Με πολυετή παρουσία στον χώρο του αθλητισμού, η COSMOTE TELEKOM συνεχίζει να στηρίζει ενεργά διοργανώσεις, ομάδες, συλλόγους και αθλητές. Ως Μεγάλος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ έως το 2028, υποστηρίζει την Εθνική Ομάδα Στίβου, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο και τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, το Run Greece και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Στίβου, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του αθλητικού κινήματος και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ενοίκια μέσω τραπεζών: Από «πρεμιέρα» σε… πρεμιέρα, μετατίθεται για το καλοκαίρι του 2027 (από 1/7)
- Σε ιστορικό ρεκόρ οι αμυντικές δαπάνες της Ουκρανίας για το 2027
- Eurostat 2026: Ακτινογραφία των συνθηκών διαβίωσης στην Ευρώπη. Κακά τα στοιχεία για Ελλάδα (και δε φταίει η Eurostat)
- Circana: Η αγορά στα σούπερ μάρκετ κρατά ρυθμό +5,6% στο επτάμηνο, με όγκο, τρόφιμα και προϊόντα ζυγιστικού να οδηγούν την άνοδο
- Με deal 7+2 εκατομμυρίων ευρώ στην Αθήνα ο Μουαντιλμαντζί για τον Ολυμπιακό
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 3,8% στην κατανάλωση υλικών το 2024 στους 116,3 εκατ. τόνους
- Κίνητρα μετεγκατάστασης σε ακριτικές περιοχές μετά την αποτυχία στον Έβρο και την εγκατάλειψη της επαρχίας
- Στη EuroLeague TV το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ Stoiximan GBL, μαζί με άλλα ευρωπαϊκά και διεθνή πρωταθλήματα
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








