Με ανάρτησή του στο facebook, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος ανακοίνωσε ότι οι πυρόπληκτοι πολίτες που έχουν ανάγκη στέγασης μπορούν να καλούν στον τηλεφωνικό αριθμό 1135.
Αναλυτικά, η ανάρτηση του κ. Σκέρτσου έχει ως εξής:
«Τα κλιμάκια των μηχανικών του υπουργείου Υποδομών βρίσκονται ήδη στις πυρόπληκτες περιοχές για την καταγραφή των ζημιών που προκάλεσαν σε κτίρια και κατοικίες οι πυρκαγιές της περασμένης εβδομάδας.
Θυμίζουμε ότι όλοι οι πολίτες που αναγκάστηκαν να εκκενώσουν κατοικίες και οικισμούς μπορούν να καλούν το 1135 προκειμένου να λάβουν οδηγίες για την προσωρινή φιλοξενία τους σε ξενοδοχεία που έχουν μισθωθεί από το Δημόσιο. Ήδη, σε αυτό το πλαίσιο, περισσότεροι από 1.500 πυρόπληκτοι έχουν λάβει προσωρινή στεγαστική συνδρομή».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - Ανακοίνωση – Απόφαση μη ολοκλήρωσης της συναλλαγής εξαγοράς
- Τραμπ: Θα επιβάλλω οριζόντιο, παγκόσμιο δασμό 10%, επιπλέον των υφιστάμενων
- Υπερκάλυψη και απόδοση 3,75% για τις ομολογίες της Capital Clean Energy Carriers
- Δημόσιο: Νέα προκήρυξη από το ΑΣΕΠ για μόνιμες προσλήψεις
- Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ για την περίοδο 24 έως 27 Φεβρουαρίου
- Τραμπ: Από τις 31 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου θα βρίσκεται στην Κίνα
- Fourlis: Στο 5,05% ανήλθε το ποσοστό της Quest
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ισχυρά κέρδη μετά το μπλόκο του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ στους δασμούς Τραμπ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








