Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων μπαίνει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Την παρουσία της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media), με άνοιγμα σελίδων σε LinkedIn και Χ (πρώην Twitter) εγκαινιάζει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, απαντώντας στις σύγχρονες ανάγκες ενημέρωσης των επαγγελματιών, των πολιτών, των επιχειρήσεων και άλλων Οργανισμών, κυβερνητικών ή μη.
Οι χρήστες μπορούν να οδηγηθούν στις επίσημες σελίδες μέσα από τα αντίστοιχα ενεργά εικονίδια των Social Media στον ιστότοπο της ΑΑΔΕ (www.aade.gr) είτε ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους:
LinkedIn: www.linkedin.com/company/aade-iapr/
X: https://twitter.com/AADE_IAPR
Ισχύουν οι συναφείς Όροι και η Πολιτική Χρήσης και Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, που βρίσκονται αναρτημένοι στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, στη διαδρομή Αρχική > Μενού > ΑΑΔΕ > Όροι & Πολιτική Χρήσης και Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στα Social Media.
Ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής δήλωσε: «Σήμερα εντάσσουμε τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης στην επικοινωνιακή μας στρατηγική με στόχο την άμεση και έγκυρη ενημέρωση πολιτών και επιχειρήσεων για τις δράσεις και τα έργα των υπηρεσιών μας. Παράλληλα αυτή η νέα μορφή επικοινωνίας με τους φορολογούμενους αποτελεί επακόλουθο της διαφάνειας του Οργανισμού μας και της συνεχούς λογοδοσίας για τα αποτελέσματά μας».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- BMW: Συνομιλεί με το προσωπικό μετά τη νέα προειδοποίηση για τα κέρδη…
- Η Παραγουάη ζωντανή στο στοίχημα της πρόκρισης, η Τουρκία αντιμέτωπη με αποκλεισμό
- Από το e-Καταναλωτή στο posoikanei.gr ή από τον Άδωνι σε Θεοδωρικάκο: Επτά χρόνια «μπλα μπλα»
- H Kρίστη Παναγιωτοπούλου, People & Culture Director στην «Μεϊδάνης»
- Γουίτκοφ και Αραχτσί πάνε Ελβετία
- Μετωπική Μελόνι σε Τραμπ: «Ούτε εγώ ούτε η Ιταλία παρακαλάμε κανένα»
- Ανησυχία ΗΠΑ για τους Φρουρούς της Επανάστασης
- Βραζιλία με… σάμπα για ένα ημίχρονο, 3-0 την Αϊτή
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








