Βρέθηκε ότι το δείγμα βενζίνης αμόλυβδης 95 οκτανίων είναι νοθευμένο σε ποσοστό 85%
Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για τον περιορισμό της λαθρεμπορίας και της νοθείας καυσίμων.
Συγκεκριμένα, τελωνειακοί ελεγκτές κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, προχώρησαν σε διετή σφράγιση πρατηρίου υγρών καυσίμων στην περιοχή της Αργυρούπολης. Από τον έλεγχο των δειγμάτων που πραγματοποίησε η Χημική Υπηρεσία της ΑΑΔΕ, βρέθηκε ότι το δείγμα βενζίνης αμόλυβδης 95 οκτανίων είναι νοθευμένο σε ποσοστό 85%, με μείγμα ελαφρών λαδιών πετρελαίου που περιέχουν μεθανόλη και αιθανόλη.
Μετά την επιβεβαίωση της νοθείας από την Χημική Υπηρεσία, ελεγκτές του 4ου Τελωνείου Πειραιά και του Τελωνείου Αθηνών, με την συνδρομή εξαμελούς ένοπλης ομάδας της ΟΠΚΕ της Ελληνικής Αστυνομίας, προέβησαν στη σφράγιση της εγκατάστασης. Πέραν των διοικητικών προστίμων που θα επιβληθούν, ο έλεγχος συνεχίζεται ενώ ταυτόχρονα, κινήθηκαν οι διαδικασίες για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της επιχείρησης στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κάγια Κάλας: Από Σεπτέμβριο το νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας
- ΗΠΑ: Άλλες 407 κατηγορίες προϊόντων στη λίστα δασμών χάλυβα και αλουμινίου
- Black Hills και NorthWestern Energy δημιουργούν επιχείρηση ηλεκτρικής ενέργειας αξίας 15,4 δισ. δολαρίων
- ΕΧΑΕ: Στο 1,17% το έμμεσο ποσοστό της Morgan Stanley
- Φινλανδία: Νεκρός 30χρονος βουλευτής μέσα στο κοινοβούλιο
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με κέρδη, απώλειες οι αμυντικές μετοχές
- Στη Μόσχα πρότεινε ο Πούτιν να συναντήσει τον Ζελένσκι
- Μπέσεντ: Η κυβέρνηση Τραμπ επιθυμεί να αποκτήσει μερίδιο στην Intel
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις