Αθλητισμός

Αμπου Ντάμπι: Τετ α τετ των Αγγελόπουλων με τον Χαλίφα Αλ Μουμπάρακ

Financialreport.gr

Πρόκειται για τον Πρόεδρο του Τμήματος Πολιτισμού και Τουρισμού της πρωτεύουσας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Το βράδυ της Πέμπτης (22/5) στο περιθώριο του Final Four της Euroleague, ο Οργανισμός Πολιτισμού και Τουρισμού του Αμπού Ντάμπι, παρέθεσε δείπνο, στο οποίο έδωσαν το παρών οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Μάλιστα, οι πρόεδροι της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ είχαν κατ´ ιδίαν συνάντηση με την Αυτού Εξοχότητα Μοχάμεντ Χαλίφα Αλ Μουμπάρακ, Πρόεδρο του Τμήματος Πολιτισμού και Τουρισμού της πρωτεύουσας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η δημοσίευση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Το βράδυ της Πέμπτης (22/05), οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, παραβρέθηκαν στο δείπνο που παρέθεσε ο Οργανισμός Πολιτισμού και Τουρισμού του Αμπού Ντάμπι.

Στο περιθώριο της δεξίωσης οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ είχαν κατ´ ιδίαν συνάντηση με την Αυτού Εξοχότητα Μοχάμεντ Χαλίφα Αλ Μουμπάρακ – Πρόεδρος του Τμήματος Πολιτισμού και Τουρισμού του Αμπού Ντάμπι», αναφέρει η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu