Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν τις προσφορές τους μέχρι 21 Ιουνίου, ενώ στη συνέχεια θα ξεκινήσει η διαδικασία της αξιολόγησης, η οποία εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί εντός του β΄ τριμήνου 2024, τονίζει η επιχείρηση
Μέχρι το τέλος Ιουνίου παρατείνεται η 2η φάση του διαγωνισμού για τη διάθεση ποσοστού 20% της εταιρείας ειδικού σκοπού «Αριάδνη Interconnection ΑΕΕΣ» με την υποβολή των οικονομικών προσφορών των σχημάτων.
Η εταιρεία είναι 100% θυγατρική του ΑΔΜΗΕ και αποτελεί τον φορέα υλοποίησης της ηλεκτρικής διασύνδεσης Αττικής – Κρήτης.
Κατά τη διεξαγωγή της 2ης φάσης του διαγωνισμού, έχει δοθεί στους υποψήφιους πρόσβαση στο Virtual Data Room (VDR) που έχει δημιουργηθεί σχετικά, κατόπιν της αποδοχής των όρων πρόσβασης.
Το VDR περιλαμβάνει τα τεχνικά και οικονομικά στοιχεία της εταιρείας, καθώς και το υλικό εκείνο που κρίνεται αναγκαίο για τη διαμόρφωση των δεσμευτικών οικονομικών προσφορών των υποψηφίων.
Οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις προσφορές τους μέχρι 21 Ιουνίου, ενώ στη συνέχεια θα ξεκινήσει η διαδικασία της αξιολόγησης από πλευράς ΑΔΜΗΕ, η οποία εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί εντός του 2ου τριμήνου 2024.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Και η Γαλλία ετοιμάζει απαγόρευση social media σε ανηλίκους
- ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε. - Αγορά ιδίων μετοχών
- AVE: Ναυάγησε η εξαγορά του σούπερ μάρκετ Bazaar από AVE/Retail and More
- Φινάλε με ράλι 44,3% για Χρηματιστήριο Αθηνών και υπεραπόδοση για τράπεζες +78,3%
- AVE Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
- TRASTOR Α.Ε.Ε. ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ - Η Trastor Property Investments αποκτά το 100% της Μίλητος, ιδιοκτήτριας υπερσύγχρονου κέντρου εμπορικής αποθήκευσης και διανομής στον Ασπρόπυργο Αττικής
- Σε εφαρμογή η μείωση 30% του ΦΠΑ στα νησιά με πληθυσμό μέχρι 20.000 κατοίκους
- Επιστροφή του εθίμου με τον τροχονόμο στο Σύνταγμα για το χάπενινγκ Χρυσοχοΐδη
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








