Από την Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2024 οι ομολογίες της Εταιρείας θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα είσπραξης του 10ου τοκομεριδίου
Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. (Aegean) ανακοινώνει ότι σύμφωνα με τους όρους του από 12.03.2019 Κοινού Ομολογιακού Δανείου έκδοσης της Εταιρείας (εφεξής «το ΚΟΔ»), η ημερομηνία προσδιορισμού (Record Date) των δικαιούχων τόκου του ΚΟΔ για την 10η Περίοδο Εκτοκισμού είναι η Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024.
Από την Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2024 (Ex-coupon date) οι ομολογίες της Εταιρείας θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα είσπραξης του 10ου τοκομεριδίου.
Το μικτό ποσό των οφειλόμενων τόκων για την 10η Περίοδο Εκτοκισμού ανέρχεται στο ποσό των 3.628.625,00 ευρώ, ήτοι ποσό 18,20 ευρώ ανά ομολογία, το οποίο έχει υπολογισθεί με επιτόκιο 3,60% ετησίως (προ φόρων), με βάση έτος 360 ημερών και του πραγματικού αριθμού ημερών (ACT/360) και αντιστοιχεί σε 199.375 ομολογίες που τελούν σήμερα υπό διαπραγμάτευση στην οργανωμένη αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Η καταβολή των οφειλόμενων τόκων προς τους δικαιούχους των ομολογιών (εφεξής οι «Ομολογιούχοι») θα πραγματοποιηθεί μέσω της «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΙΤΛΩΝ Α.Ε.» (ATHEXCSD) την Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Το πρώτο ευρωπαϊκό ομόλογο για την άμυνα συγκέντρωσε προσφορές άνω των 2,8 δισ. ευρώ
- Ζελένσκι: Μέσα στην επόμενη εβδομάδα το πλαίσιο εγγυήσεων ασφαλείας για την Ουκρανία
- Novibet: Ο Νίκος Βαρβαδούκας αναλαμβάνει Chief Marketing and Growth Officer
- Ευρωπαϊκές αγορές: Διστακτικοί οι επενδυτές με τις επιδόσεις της Nvidia
- ΥΔΩΡ 2.0: Ολοκληρώνονται οι διαγωνισμοί των 690 εκατ. ευρώ για έργα άρδευσης σε Ταυρωπό, Ξάνθη, Λάρισα
- Ανακοίνωση της ΕΕ για τους μηδενικούς δασμούς σε προϊόντα των ΗΠΑ
- Η UniCredit αύξησε το ποσοστό της στην Alpha Bank στο 26%
- Τέμπη: Στα χέρια του εφέτη ανακριτή το τελικό πόρισμα της Πυροσβεστικής
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις