Επί ποδός είναι η Τροχαία Αττικής
Στο Σύνταγμα παρέμειναν όλη τη νύχτα οι αγρότες με τα τρακτέρ τους μετά το μεγάλο συλλαλητήριο που πραγματοποίησαν χθες Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, ζητώντας από την κυβέρνηση πρόσθετα μέτρα στήριξης, κορυφώνοντας τις κινητοποιήσεις τους, μετά από περίπου ένα μήνα στα μπλόκα.
Οι αγρότες αναμένεται να αναχωρήσουν στις 11:00 το πρωί με τα τρακτέρ τους τμηματικά και συντεταγμένα, με βάση το σχέδιο της Αστυνομίας, ενώ όσοι είχαν φτάσει στην Αθήνα με λεωφορεία αναχώρησαν χθες το βράδυ.
Επί ποδός είναι η Τροχαία Αττικής, ενώ σε ισχύ βρίσκονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την αποχώρηση των τρακτέρ από το κέντρο της Αθήνας.
Οι αγρότες πρόκειται σήμερα και αύριο να προχωρήσουν σε γενικές συνελεύσεις στα μπλόκα ώστε να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων τους.
Όπως ανέφερε χθες ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της συντονιστικής επιτροπής των μπλόκων προσανατολίζονται είτε σε αποκλεισμό δρόμων, είτε θα προχωρήσουν σε άλλες μορφές κινητοποίησης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Επενδύσεων Α.Ε.: Δεν δημοσίευσε εμπρόθεσμα οικονομικές καταστάσεις 2024
- Σε ΚΑΡΜΕΤ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ μετονομάστηκε η «Καράτζη Ανανεώσιμες» μετά το συνεταιρισμό με Metlen
- Αλλη μία νέα εταιρεία από τον όμιλο Aktor για αποθήκευση ενέργειας
- Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: «Το τέλος των 3 ευρώ δεν σταματά τη λαίλαπα των ασιατικών πλατφορμών»
- Aktor: Σε ιδιώτες επενδυτές το 53,6% των ομολογιών – Στο 4,70% η τελική απόδοση
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με κέρδη και το βλέμμα σε ΕΚΤ και BoE
- Jumbo: Έναρξη διαδικασιών απορρόφησης της θυγατρικής «HERALD GREECE 2»
- Ideal: Στις 12 Ιανουαρίου η ΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου 0,15 ευρώ ανά μετοχή
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









