Επί ποδός είναι η Τροχαία Αττικής
Στο Σύνταγμα παρέμειναν όλη τη νύχτα οι αγρότες με τα τρακτέρ τους μετά το μεγάλο συλλαλητήριο που πραγματοποίησαν χθες Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, ζητώντας από την κυβέρνηση πρόσθετα μέτρα στήριξης, κορυφώνοντας τις κινητοποιήσεις τους, μετά από περίπου ένα μήνα στα μπλόκα.
Οι αγρότες αναμένεται να αναχωρήσουν στις 11:00 το πρωί με τα τρακτέρ τους τμηματικά και συντεταγμένα, με βάση το σχέδιο της Αστυνομίας, ενώ όσοι είχαν φτάσει στην Αθήνα με λεωφορεία αναχώρησαν χθες το βράδυ.
Επί ποδός είναι η Τροχαία Αττικής, ενώ σε ισχύ βρίσκονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την αποχώρηση των τρακτέρ από το κέντρο της Αθήνας.
Οι αγρότες πρόκειται σήμερα και αύριο να προχωρήσουν σε γενικές συνελεύσεις στα μπλόκα ώστε να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων τους.
Όπως ανέφερε χθες ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της συντονιστικής επιτροπής των μπλόκων προσανατολίζονται είτε σε αποκλεισμό δρόμων, είτε θα προχωρήσουν σε άλλες μορφές κινητοποίησης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ουκρανία και Σαουδική Αραβία υπέγραψαν αμυντική συμφωνία
- Έρευνα ΕΚΤ: Συγκρατημένη αισιοδοξία για οικονομία και αγορά εργασίας, αλλά πριν τον πόλεμο στο Ιράν
- Προς απαγόρευση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για ανηλίκους κάτω των 14 στην Αυστρία
- Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην ΕΕ: Σταματήστε να επιβάλλετε πρόστιμα στις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας
- Γουίτκοφ: «Ισχυρές ενδείξεις» ότι η Τεχεράνη είναι έτοιμη για διαπραγματεύσεις
- Ιράν: «Τα Στενά του Ορμούζ θα είναι εφεξής κλειστά για πλοία που συνδέονται με τον εχθρό»
- Η νέα στρατηγική της Apple μεταφέρει τη δύναμη του Mac Pro στο Mac Studio
- DBRS: Διατηρεί την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας στο 2% το 2026 – Επιβράδυνση στο 1,8% το 2027
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









