Κατά την περίοδο που διανύουμε περίπου 2.200 αεροσκάφη Airbus επιχειρούν στην Κίνα
Σαράντα χρόνια μετά από την παράδοση του πρώτου αεροσκάφους της στην κινεζική ενδοχώρα, η Airbus επιδιώκει την περαιτέρω ανάπτυξή της, στην Κίνα, την μεγαλύτερη αγορά για τις πωλήσεις των αεροσκαφών της, παγκοσμίως.
Κατά την περίοδο που διανύουμε περίπου 2.200 αεροσκάφη Airbus επιχειρούν στην Κίνα, αντιστοιχώντας σε ποσοστό μεγαλύτερο από το 50% των αεροσκαφών της αγοράς πολιτικής αεροπορίας στην Κίνα, σε σύγκριση με ποσοστό μικρότερο του 10% το 1995, σύμφωνα με την Airbus China.
Παρά τις δεκαετίες ταχείας ανάπτυξής της, ο τομέας της πολιτικής αεροπορίας στην Κίνα απέχει από τον κορεσμό του και έχει ακόμη τεράστια αναπτυξιακή δυναμική, δήλωσε ο Τζορτζ Σου, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Airbus και διευθύνων σύμβουλος της Airbus China.
Η Airbus εκτιμά ότι η Κίνα θα χρειαστεί περίπου 9.000 καινούργια αεροσκάφη μέσα στην επόμενη 20ετία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Allwyn AG - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΛΗΨΗΣ/ΕΠΑΝΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ
- Ο Τραμπ απέλυσε την πρώην στενή συμμαχό του Παμ Μπόντι από τη θέση της γενικής εισαγγελέως
- Allwyn AG - Η Allwyn ανακοινώνει την ειδική διανομή με επιλογή επανεπένδυσης και επικαιροποιεί το Οικονομικό Ημερολόγιο
- Premia: Στο 4,10% το επιτόκιο του ομολόγου, υπερκάλυψη 1,4 φορές
- Τέμπη – δίκη για τα βίντεο: Δεκτή η δήλωση αποχής της προέδρου – Αναβολή επ΄αόριστον
- Prodea: Απόσχιση του κλάδου logistics στη θυγατρική της «Θριασεύς Α.Ε.»
- DOTSOFT Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- PREMIA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ PREMIA PROPERTIES
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








