«Ο Ντελόν θα είναι πάντα ο Ντελόν, πάντα όμορφος, πάντα άψογος, πάντα κομψός»
Ο Αλέν Ντελόν έφυγε από τη ζωή και η είδηση του θανάτου του έσκασε σαν «βόμβα» στα media παγκοσμίως, από το πρωί της Κυριακής 18 Αυγούστου.
Ο 88χρονος Γάλλος σταρ, είχε αποτραβηχτεί από τα «φώτα» τα τελευταία χρόνια και οι εμφανίσεις του στα social media ήταν σπάνιες. Λίγες εβδομάδες πριν πεθάνει, η κόρη του, Ανούσκα, έβγαλε τον πατέρα της φωτογραφία, από την ώρα που κουρευόταν.
«Γιατί ό,τι κι αν συμβεί, όπως λένε, “το σόου πρέπει να συνεχιστεί!” Ο Ντελόν θα είναι πάντα ο Ντελόν. Πάντα όμορφος. Πάντα άψογος. Πάντα κομψός.
Σαν το καλό κρασί. Αιώνια σπουδαίος. (Πόσο όμορφος νόμιζα ότι ήταν. Κι εκείνος νόμιζε ότι ήταν όμορφος. Με τη σύμφωνη γνώμη του, όπως πάντα)» είχε γράψει μερικές εβδομάδες πριν, η κόρη του.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Το φαινόμενο Sydney Sweeney και η καμπάνια American Eagle
- Ράλι Ακρόπολις: Ανακοινώθηκε το ημερολόγιο του WRC για το 2026
- “Πράσινο” φως για έξι μη κρατικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα, “κόκκινο” για πέντε
- Samsung: Βλέπει αύξηση 50% στις πωλήσεις του Galaxy Z Fold 7 στις ΗΠΑ
- Τουρκία: Mείωση 12,1% στο εμπορικό έλλειμμα τον Ιούλιο 2025
- Τζακ Μα: Ο mister “δεν ξέρω τίποτα” που έγινε δισεκατομμυριούχος από το Alibaba
- Παλαιό Φάληρο: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη κατάσταση στη μητέρα της τρίχρονης
- ΕΕΤΤ: Βελτίωση 44% στις ταχύτητες σταθερού διαδικτύου το 2024
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις