Επιχειρούν 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα
Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής (13/7) στην περιοχή Κάμπος στο Αλιβέρι της Εύβοιας.
Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 33 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.
Η φωτιά καίει ξηρά χόρτα και καλλιέργειες, ενώ οι φλόγες βρίσκονται κοντά στα σπίτια. Μάλιστα, λίγο μετά τις 16.30 τρία μηνύματα μέσω του 112 εστάλησαν στους κατοίκους της περιοχής.
Το πρώτο ήταν προειδοποιητικό και καλούσε τους κατοίκους να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών, το δεύτερο κάλεσε όσους βρίσκονται στην περιοχή του Ποντικού να την εκκενώσουν. Συγκεκριμένα το μήνυμα ανέφερε: «Δασική πυρκαγιά στην περιοχή Αλιβέρι της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας. Αν βρίσκεστε στην περιοχή Ποντικού απομακρυνθείτε προς Κάραβο. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».
Ένα τρίτο, εστάλη λίγο πριν τις 17.30 και κάλεσε όσους βρίσκονται στην περιοχή Κάμπος να απομακρυνθούν προς Χαλκίδα.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αγρότες: Αποφασίζουν για το μέλλον των μπλόκων – “Δεν είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι”
- ΑΑΔΕ: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις Ε9 – Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για τον ΕΝΦΙΑ του 2027
- ΣΑΤΑ: Σε 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση σήμερα 20/01 και αύριο 21/01 οι οδηγοί ταξί
- Καιρός: Επιδείνωση από το βράδυ – Έρχονται χιόνια, μποφόρ και ισχυρές βροχοπτώσεις
- Ασφάλιστρα υγείας: Αυξήσεις χωρίς φρένο και εποπτεία έως το 2027 – Τι αποκαλύπτει ο Δημ. Σπυράκος
- Οταν η αγορά (Χατζηθεοδοσίου) έχει πιο ρεαλιστικές λύσεις από έναν υπουργό (Θεοδωρικάκο)
- Όταν το κρέας της Mercosur γίνεται «ευρωπαϊκό»
- Η ιδιοκτήτρια του NYSE λανσάρει πλατφόρμα για μετοχές σε ψηφιακή μορφή (tokens) 24/7
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








