Το μήνυμα του CEO Βασίλη Ψάλτη
H Alpha Υπηρεσιών και Συμμετοχών A.E. ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής της και της 100% θυγατρικής της, Αlpha Bank A.E.
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση στο χρηματιστήριο η τράπεζα, κατά την από 5 Μαρτίου 2025 συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής ο Σ.Ν. Φιλάρετος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την Τράπεζα και υπέβαλε την παραίτησή του από την Εκτελεστική Επιτροπή.
Για τον κ. Σ.Ν. Φιλάρετο, ο CEO του Ομίλου Alpha BankΑΛΦΑ +1,77% Βασίλης Ψάλτης δήλωσε «Ο Σπύρος Φιλάρετος υπηρέτησε την Τράπεζα με εξαιρετικό ζήλο και αφοσίωση, αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμά του σε κάθε τομέα στον οποίο εργάστηκε. Κατά τη διάρκεια της πορείας των 40 ετών, ο Σπύρος υπήρξε πάντα ένας δάσκαλος αξιών και, κυρίως, βρισκόταν στην πρώτη γραμμή κάθε δύσκολης μάχης, πάντοτε εκεί για όλους, θέτοντας το συλλογικό καλό και το «Μαζί» πάνω από το «εγώ». Η συμβολή του στην προσπάθεια αναγέννησης της Τράπεζας, από τις επιπτώσεις της δημοσιονομικής κρίσης της περασμένης δεκαετίας, υπήρξε καταλυτική. Προσωπικά, νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη που μου παρείχε και χαίρομαι που θα συνεχίσει να είναι στενός συνομιλητής και σύμβουλος στην προσπάθεια μας να αναδείξουμε την Αlpha Bank ως την πρώτη επιλογή για τους Πελάτες και τους Ανθρώπους μας.»
Η νέα σύνθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής, με ισχύ από 5.3.2025, έχει ως ακολούθως:
Πρόεδρος:
− Β.Ε. Ψάλτης, Chief Executive Officer
Μέλη:
− Λ.Α. Παπαγαρυφάλλου, Deputy Chief Executive Officer
− Σ.Α. Ανδρονικάκης, Chief Risk Officer
− Ι.Μ. Εμίρης, Chief of Wholesale Banking
− Ι.Σ. Πάσσας, Chief of Retail Banking
− Ν.Β. Σαλακάς, Chief of Corporate Center and General Counsel
− Σ.Ν. Μυτιληναίος, Chief Operating Officer
− Φ.Γ. Μελίσσα, Chief Human Resources Officer
− Γ.Β. Μιχαλόπουλος, Chief Wealth Management Officer
− B.Γ. Κοσμάς, Chief Financial Officer.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Politico: Οι ΗΠΑ απείλησαν διπλωμάτες της ΕΕ στις διαπραγματεύσεις για την «πράσινη» ναυτιλία – Η θέση Μητσοτάκη
- Loulis Food Ingredients: Πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών με ανώτατη τιμή τα 6 ευρώ
- Η «Κυρ – Γιάννη» εξαγόρασε το «Κτήμα Σιγάλα» στη Σαντορίνη
- Kimberly – Clark: Εξαγοράζει την Kenvue με mega deal 40 δισ. δολαρίων
- Μάριος Παπαδόπουλος (ΒΕΘ): Το κλείσιμο των καταστημάτων ΕΛΤΑ δεν έγινε βάσει αξιολόγησης
- Tesla: Ετοιμάζει πρωτότυπο ιπτάμενου αυτοκινήτου, Roadster
- Ο Τζόκοβιτς διαφημίζει την Ελλάδα: “Γεμίζω με ενέργεια Έλληνα Θεού”
- Μαρινάκης: Η κυβέρνηση συμφωνεί το κλείσιμο καταστημάτων των ΕΛΤΑ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








