«Νομίζετε θα σας αφήσουμε να κάνετε Κολομβία την Ελλάδα;», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη συζήτηση στη Βουλή της πρότασης της αντιπολίτευσης για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας πως «είναι ένα επικίνδυνο σύστημα εξουσίας. Όπως είπα και χθες έχει τριγωνική λειτουργία. Αλαζονεία, ατιμωρησία, διαφθορά. Η απάντηση ήταν μόνο λάσπη, υπεκφυγές, στρεψοδικία, τίποτα επί της ουσίας. Μνημείο θράσους, αλαζονείας οι τοποθετήσεις των δύο υπουργών της ΝΔ».
«Ο κ. Βορίδης εμφανίστηκε ως τροχονόμος των αποφάσεων της δημόσιας διοίκησης. Ένας υπουργός διακοσμητικός. Αν δεν έχει αξία η υπογραφή σας γιατί σας τη ζητούσαν; Μας είπε ότι έβαλε μια υπογραφή για τον ουρανοξύστη αλλά δεν έχει καμία ευθύνη. Βλέπει ότι υπάρχει απογείωση στα βοσκοτόπια, αλλά δεν έχει καμία ευθύνη. Αυτόγραφα μοιράζεται στο υπουργείο κ. Βορίδη;», διερωτήθηκε ο κ. Ανδρουλάκης.
«Νομίζετε θα σας αφήσουμε να κάνετε Κολομβία την Ελλάδα; Εδώ είναι Βουλή των Ελλήνων, δεν είναι ο καφενές της τοπικής οργάνωσης στο Καπανδρίτι κ. Βορίδη. Αδιανόητος ο εκβιασμός για τον κ. Βάρρα», τόνισε, επιτιθέμενος στον πρώην υπουργό ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Γιατί δεν τους κάνατε μήνυση αν σας συκοφαντούν κ. Βορίδη;»
Αναφέρθηκε στην τρίμηνη διάρκεια της εξεταστικής του ΟΠΕΚΕΠΕ, λέγοντας πως «ξεκινήστε με τον έναν μήνα και πάτε στους τρεις. Μπορείτε να κοροϊδεύεται τους τελευταίους ακραιφνείς οπαδούς της ΝΔ αλλά όχι τον ελληνικό λαό».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- «Ντελάλης» του αμερικανικού LNG ο Κικίλιας
- Ανοδικές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- Πανεπιστήμια: Εως 22 Σεπτεμβρίου οι μετεγγραφές πρωτοετών φοιτητών
- ΔΥΠΑ: Μέχρι 12/10 οι αιτήσεις για αμειβόμενη μαθητεία σε επτά ΠΕΠΑΣ
- Σε διαγωνισμό για μίσθωση ακινήτου στην οδό Βουλής του ΤΑΠΑΣΑ
- Τσιάρας: Nα αποφύγουμε το lockdown από την ευλογιά των προβάτων
- Παναθηναϊκός-Παρτίζαν στις 12:30 στην ΕΡΤ από τη Μελβούρνη για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»
- Μετρό: Κλείνουν στις 15:30 οι σταθμοί “Κορυδαλλός” και “Μανιάτικα” με εντολή της ΕΛΑΣ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις