«Νομίζετε θα σας αφήσουμε να κάνετε Κολομβία την Ελλάδα;», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη συζήτηση στη Βουλή της πρότασης της αντιπολίτευσης για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας πως «είναι ένα επικίνδυνο σύστημα εξουσίας. Όπως είπα και χθες έχει τριγωνική λειτουργία. Αλαζονεία, ατιμωρησία, διαφθορά. Η απάντηση ήταν μόνο λάσπη, υπεκφυγές, στρεψοδικία, τίποτα επί της ουσίας. Μνημείο θράσους, αλαζονείας οι τοποθετήσεις των δύο υπουργών της ΝΔ».
«Ο κ. Βορίδης εμφανίστηκε ως τροχονόμος των αποφάσεων της δημόσιας διοίκησης. Ένας υπουργός διακοσμητικός. Αν δεν έχει αξία η υπογραφή σας γιατί σας τη ζητούσαν; Μας είπε ότι έβαλε μια υπογραφή για τον ουρανοξύστη αλλά δεν έχει καμία ευθύνη. Βλέπει ότι υπάρχει απογείωση στα βοσκοτόπια, αλλά δεν έχει καμία ευθύνη. Αυτόγραφα μοιράζεται στο υπουργείο κ. Βορίδη;», διερωτήθηκε ο κ. Ανδρουλάκης.
«Νομίζετε θα σας αφήσουμε να κάνετε Κολομβία την Ελλάδα; Εδώ είναι Βουλή των Ελλήνων, δεν είναι ο καφενές της τοπικής οργάνωσης στο Καπανδρίτι κ. Βορίδη. Αδιανόητος ο εκβιασμός για τον κ. Βάρρα», τόνισε, επιτιθέμενος στον πρώην υπουργό ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Γιατί δεν τους κάνατε μήνυση αν σας συκοφαντούν κ. Βορίδη;»
Αναφέρθηκε στην τρίμηνη διάρκεια της εξεταστικής του ΟΠΕΚΕΠΕ, λέγοντας πως «ξεκινήστε με τον έναν μήνα και πάτε στους τρεις. Μπορείτε να κοροϊδεύεται τους τελευταίους ακραιφνείς οπαδούς της ΝΔ αλλά όχι τον ελληνικό λαό».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ναι και από Πιερρακάκη στην πώληση του Χρηματιστηρίου στο Euronext – Για τους όρους της συμφωνίας …«θα δούμε»
- ΕΕ: Σε λειτουργία το νέο αυτοποιημένο σύστημα ελέγχου των συνόρων τον Οκτώβριο
- ΗΠΑ: Κρήτη και Νάξος στους 5 δημοφιλέστερους ανερχόμενους προορισμούς για τους Αμερικανούς
- Meta: Κατηγορείται για μαζική πειρατεία πορνογραφικού περιεχομένου μέσω BitTorrent
- Samsung: “Βυθίστηκαν” τα κέρδη (-55%) το β’ τρίμηνο 2025
- Η Black Rock Coffee οδεύει προς τη Wall Street
- BriQ Properties: Σε 18 μήνες πούλησε ακίνητο στο Κολωνάκι με κέρδος 47%
- Εθνική Τράπεζα: Κέρδη 700 εκατ. ευρώ στο α’ εξάμηνο 2025
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις