Στην ηπειρωτική Κίνα ο δείκτης Shanghai κερδίζει 0,55% στις 3.004 μονάδες
Ανοδικά κινήθηκαν οι ασιατικές αγορές στον απόηχο της της Wall Street και κατέγραψαν κέρδη ως απάντηση στα καλύτερα του αναμενόμενου οικονομικά αποτελέσματα εταιρειών όπως η Nvidia Corporation και η Moderna.
Στην ηπειρωτική Κίνα ο δείκτης Shanghai κερδίζει 0,55% στις 3.004 μονάδες, ενώ ο Shenzhen ανεβαίνει 0,28% στις 9.069 μονάδες.
Στο Χονγκ Κονγκ ο Ηang Seng κινείται σταθεροποιητικά γύρω από τις 16.730 μονάδες, o Κospi στη Σεούλ KOSPI κινείται ανοδικά κατά 0,13% στις 2.667 μονάδες και ο ASX στην Αυστραλία ενισχύεται 0,43% στις 7.643 μονάδες.
Το χρηματιστήριο στο Τόκιο είναι κλειστό, λόγω της εορτής των γενεθλίων του αυτοκράτορα που είναι εθνική αργία.
Οι επενδυτές αφομοιώνουν επίσης και τα στοιχεία για τις τιμές των ακινήτων στην Κίνα – έδειξαν ότι οι τιμές πώλησης των νεόδμητων εμπορικών κατοικιών στις πόλεις της πρώτης βαθμίδας μειώθηκαν κατά 0,3% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, τον Ιανουάριο.
Στα τέλη του περασμένου έτους, η προβληματική αγορά ακινήτων της χώρας κατέγραψε τις χειρότερες μειώσεις στις τιμές των νέων κατοικιών εδώ και σχεδόν εννέα χρόνια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Choose Α.Ε. ενισχύει τα ίδια κεφάλαιά της με νέα αύξηση 200 χιλ. ευρώ
- Χωρίς αντίκρισμα τα μέτρα Θεοδωρικάκου για τις τιμές «δεν έγραψαν» στον πληθωρισμό
- Αλλαγή στο διοικητικό συμβούλιιο της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ
- Τουρκία με TerraPower σε διαπραγματεύσεις για μικρούς πυρηνικούς αντιδραστήρες
- Τουρκία ξανά σε ρόλο ταραξία σε Αιγαίο και Μεσόγειο – Αθήνα: «Μία και μόνη διαφορά, τέλος οι φαντασιώσεις»
- Financial Times: Ο Τραμπ πιέζει τον Ζελένσκι να απαντήσει εντός «λίγων ημερών»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Μεικτά πρόσημα εν αναμονή της Fed
- Pfizer: Δίνει 2,1 δισ. ευρώ για την ανάπτυξη και παραγωγή κινεζικού χαπιού κατά της παχυσαρκίας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








