Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,27% στις 24.203 μονάδες
Κέρδη καταγράφουν στο άνοιγμα οι ευρωαγορές καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την ανανέωση της εκεχειρίας στο Λίβανο, και οι επενδυτές ελπίζουν για την κατάσταση της Μέσης Ανατολής.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,27% στις 24.203 μονάδες, στο Παρίσι ο CAC κερδίζει 0,26% στις 8.179 μονάδες, ενώ στο Λονδίνο ο FTSE100 κινείται σταθεροποιητικά γύρω από τις 10.376 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει άνοδο 0,27% στις 47.765 μονάδες και στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται 0,37% υψηλότερα στις 17.739 μονάδες.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ακύρωσε το Σάββατο τα σχέδια για αποστολή αντιπροσωπείας στο Πακιστάν για διαπραγματεύσεις με το Ιράν, ενώ ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών μετέβη στο Πακιστάν όπου συναντήθηκε μόνο με Πακιστανούς αξιωματούχους και αποχώρησε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ανοιξε η πλατφόρμα για το Πόθεν Εσχες με προθεσμία υποβολής έως τις 3 Νοεμβρίου
- Άνοδος στα κρατικά ομόλογα στην έναρξη της εβδομάδας καθώς υποχωρεί το πετρέλαιο και ενισχύεται το γιεν
- Champions League: Ουνιόν ή Μπόντο-Γκλιμτ για τον Ολυμπιακό και Καϊράτ ή Λέφσκι για την ΑΕΚ
- Το Ιράν ανεβάζει την πίεση και ποντάρει στη φθορά της Ουάσινγκτον
- Αισθητή υποχώρηση στις διαρρήξεις στην Ευρωπαϊκή Ενωση
- Έκρηξη στην κινεζική αγορά καταναλωτικών δανείων το 2025
- Στα πύρινα μέτωπα η Δυτική Αττική – Κρίσιμη μάχη σε Κανδήλι και βορειοανατολικά της Ψάθας
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








