Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,28% στις 21.477 μονάδες
Ανεβαίνουν στο άνοιγμα στις ευρωαγορές με τους επενδυτές να εστιάζουν στη χθεσινή παρέμβαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,28% στις 21.477 μονάδες, όπως στο Παρίσι ο CAC κερδίζει 0,86% στις 7.960 μονάδες, ενώ στο Λονδίνο ο FTSE100 ενισχύεται 0,11% στις 8.574 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει κέρδη 1,18% στις 36.462 μονάδες και στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται 0,39% υψηλότερα στις 12.038 μονάδες.
Ο χρόνος μετράει αντίστροφα πλέον για τις συνεδριάσεις των δύο μεγαλύτερων κεντρικών τραπεζών την ερχόμενη εβδομάδα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μόσχα: Λαβρόφ και Ρούμπιο θα έχουν σύντομα τηλεφωνική συνομιλία
- Αποκαταστάθηκαν οι υπηρεσίες cloud της Amazon Web Services – Επανέρχονται σταδιακά οι ιστότοποι
- Groupama: Παραδόθηκε πλήρως ανακαινισμένο το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας στα Παιδικά Χωριά SOS Θεσσαλονίκης
- ReDataset: Μικρή προσφορά κατοικιών προς πώληση στις τουριστικές περιοχές το γ’ τρίμηνο
- Στη φυλακή από αύριο ο Σαρκοζί
- Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζέι Ντι Βανς μεταβαίνει αύριο στο Ισραήλ
- Alter Ego Media: Η Rosie Allimonos νέα Σύμβουλος Τεχνολογίας Μέσων
- ΤτΕ: Στο 0,5% το αντικυκλικό κεφαλαιακό απόθεμα ασφαλείας από το δ΄ τρίμηνο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις