"Εγινε τεράστια προσπάθεια καθώς η περιοχή παραμένει πληγείσα ωστόσο πλέον το χιονοδρομικό αλλά και οι δρόμοι είναι ασφαλείς για τους επισκέπτες"
Ξεκίνησε τη λειτουργία του το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου, οι οποίοι απολαμβάνουν το τοπίο και τα χειμερινά σπορ στις πέντε πίστες, που διαθέτουν οι εγκαταστάσεις.
Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ3 ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας το χιονοδρομικό του Πηλίου είναι ένα συμβολικό και εμβληματικό μέρος για όλη την Ελλάδα γιατί βλέπει δύο θάλασσες και όπως φαίνεται σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις θα μπορεί κανείς να το χαίρεται σίγουρα για όλο τον Ιανουάριο.
«Η προσέλευση του κόσμου είναι εντυπωσιακή. Έρχεται και από την Αθήνα και από την κεντρική Ελλάδα, επομένως νομίζω ότι είναι μία πολύ καλή επιλογή για να χαρούν το χιόνι μικροί και μεγάλοι», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δ.Κουρέτας.
Από την πλευρά της, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, Άννα–Μαρία Παπαδημητρίου επισήμανε πως έγινε τεράστια προσπάθεια καθώς η περιοχή παραμένει πληγείσα ωστόσο πλέον το χιονοδρομικό αλλά και οι δρόμοι είναι ασφαλείς για τους επισκέπτες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μέχρι την κατανάλωση στα McDonald’s επηρέασε η πολιτική Τραμπ
- Επίθεση χάκερ και στα Harrods – Τρίτη βρετανική αλυσίδα που δέχτηκε κυβερνοεπίθεση
- Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για δηλώσεις του για τα αίτια της πυρόσφαιρας
- Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία
- Αποχωρούν ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου και ο αναπληρωτής του
- Κικίλιας: Καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τον διεθνή διαγωνισμό έρευνας υδρογονανθράκων νοτίως της Πελοποννήσου και της Κρήτης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις