Πρόσωπα

Αντώνης Καράτζης: Από την ενέργεια και τα ξενοδοχεία, περνά και στο τραγούδι, με γνωστή υπογραφή

Ο Αντώνης Καράτζης (κέντρο με το βραβείο ανά χείρας) σε πρόσφατη βράβευση, μαζί με μέλη της οικογένειάς του

Το ξενοδοχείο του, Nana Princess είναι από τα πιο γνωστά στην Κρήτη

Το πρώτο του τραγούδι με καλοκαιρινή διάθεση και τον –επίκαιρο- τίτλο Μελτέμι κυκλοφόρησε ο εκ Κρήτης ορμώμενος επιχειρηματίας Αντώνης Καράτζης, γνωστός από τη δραστηριότητα της οικογένειάς του στις κατασκευές, την ενέργεια και τα ξενοδοχεία, με πιο γνωστό το πεντάστερο Nana Princess.

Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες του νησιού και όχι μόνο, έχοντας στο ενεργητικό του, συνέργειες και με το εξωτερικό, ενώ για τη δραστηριότητά του έχει κερδίσει κατά καιρούς διάφορα βραβεία.

Τώρα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν κρητικά μέσα ενημέρωσης, ο επιχειρηματίας, πλέον, μπαίνει και στο χώρο της μουσικής, χωρίς, προηγουμένως να έχει δώσει κάποιο σχετικό δείγμα. Μάλιστα το πρώτο του τραγούδι, το οποίο ηχογράφησε σε συνεργασία με τον διάσημο συνθέτη Φοίβο, κυκλοφόρησε τις προηγούμενες ώρες και έχει ήδη συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές στο YouTube.

Δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρηματίας εκφράζεται μέσω της τέχνης. Να θυμίσουμε ότι και ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης είχε εκπλήξει ευχάριστα τα ΜΜΕ, όταν αποκαλύφθηκε ότι ήταν πίσω από τους στίχους τραγουδιών της ερμηνεύτριας Νατάσσας Θεοδωρίδου.

Σκηνή από το βίντεοκλιπ που συνοδεύει το τραγούδι ”Μελτέμι”, με τον Αντώνη Καράτζη να οδηγεί ιστιοπλοϊκό

Ποιος είναι ο Αντώνης Καράτζης

Ο Αντώνης Καράτζης είναι 47 ετών και ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία ως χειριστής πλεκτομηχανών στο εργοστάσιο κατασκευής υλικών διχτυών του πατέρα του στο Ηράκλειο Κρήτης το 1993.

Το 1997 έγινε Διευθυντής Πωλήσεων για όλο τον Όμιλο Επιχειρήσεων Καράτζη και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος το 2001. Στην πορεία της καριέρας του έχει εφεύρει και καθιερώσει πλήθος βελτιώσεων στην κατασκευή διχτυών και συσκευασιών.

Μετά από τον θάνατο του πατέρα του το 2015, διορίστηκε Πρόεδρος του Ομίλου Επιχειρήσεων Καράτζη.

Υπό την καθοδήγησή του ο ‘Ομιλος Επιχειρήσεων Καράτζη Α.Ε. επέκτεινε την επιχειρηματική του δραστηριότητα στους κλάδους του Τουρισμού και της Ενέργειας με την προσθήκη του 5* ξενοδοχείου Nana Princess και του παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας KEN.

Από το 2003 έως και σήμερα βρίσκεται στη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της PLUSPACK AE, βιομηχανία παραγωγής πλαστικών τσαντών και ανακύκλωσης.

Από το 2011 έως και σήμερα δραστηριοποιείται ως εταίρος της ΚΑΡΑΤΖΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Ε.Ε. (παραγωγή ενέργειας από Φ/Β συστήματα), με την εταιρεία να έχει μέχρι σήμερα προχωρήσει στην εγκατάσταση 13 πάρκων με φωτοβολταϊκά συστήματα σε διάφορες περιοχές της χώρας (Κρήτη, Κατερίνη, Λάρισα Βοιωτία και Κεφαλονιά), τα οποία έχουν συνολική εγκατεστημένη ισχύ 15 MW.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu