Προσλήψεις προσωπικού, ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και αποκατάσταση του εργασιακού καθεστώτος στα προ των μνημονιακών ρυθμίσεων επίπεδα, ανάμεσα στα αιτήματά τους
Προειδοποιητική 24ωρη απεργία στις 6 Φεβρουαρίου προκήρυξε ο Σύλλογος των εργαζομένων στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Μεταξύ των αιτημάτων των εργαζομένων, οι προσλήψεις προσωπικού, οι ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και η αποκατάσταση του εργασιακού καθεστώτος στα προ των μνημονιακών ρυθμίσεων επίπεδα.
Αναλυτικά ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
Ο Σύλλογος των Εργαζομένων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, επί σειρά ετών διαπιστώνει και θέτει υπόψη των αρμοδίων τα σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία και στην επιτέλεση του έργου της Επιτροπής∙ προβλήματα που συμβάλλουν στην αύξηση του υψηλού κινδύνου κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, αποδυναμώνουν, και υπονομεύουν το έργο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, την απαξιώνουν ως θεσμό και κλονίζουν την υπόστασή της.
H επί σειρά ετών υποστελέχωση έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα ώστε πλέον διακυβεύεται η ασφάλεια των επενδυτών και η εν γένει εύρυθμη λειτουργία της ελληνικής κεφαλαιαγοράς, που αποτελεί απαραίτητο συντελεστή ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Το διαρκώς μειούμενο προσωπικό, παρά τις σημαντικότατες μειώσεις αποδοχών που έχει υποστεί, δίνει καθημερινό αγώνα προκειμένου να ανταπεξέλθει στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Eυρωμπάσκετ 2025: Το πρόγραμμα μεταδόσεων της ΕΡΤ από 27 Αυγούστου έως 14 Σεπτεμβρίου
- Χάθηκε μια ζωή: Το ασθενοφόρο στην Αίγινα δεν ήρθε ποτέ
- Υπό έλεγχο η φωτιά στην Κάντζα Αττικής
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με απώλειες από την πολιτική κρίση στη Γαλλία – Ισχυρή πτώση ο CAC 40
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη (27/8) στη λεωφόρο Ποσειδώνος
- Bloomberg: Αρόδο έχουν αφήσει τα ΗΑΕ δεξαμενόπλοιο του Προκοπίου που μεταφέρει αργό από το Σουδάν
- Χωρίς τον Chrome η Google δεν θα είναι ίδια
- Βόρεια Χίος: Ποια μέτρα αποφασίστηκαν για την αποκατάσταση από τις φωτιές
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις