Ανακοίνωση για τη διαδικασία των πλειστηριασμών εξέδωσε ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου, ως διαχειριστής της νόμιμης διαδικασίας των πλειστηριασμών.
Σύμφωνα με τον σύλλογο, «από τους αναρτηθέντες έως και την 11/04/2018 πλειστηριασμούς στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ΗΛΣΥΠΛΕΙΣ, δηλαδή από τους 123, 14 ανεστάλησαν και θα επαναληφθούν εν ευθέτω χρόνω.
Επίσης, από τους υπόλοιπους 109, οι 71 ολοκληρώθηκαν με κατακύρωση του ακινήτου σε υπερθεματιστή, ενώ σε 38 δεν υπήρξε συμμετοχή υποψήφιων πλειοδοτών (άγονοι)».
«Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι και εμπλεκόμενοι στη διαδικασία έχουν πλήρη και έγκαιρη ενημέρωση, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι δημόσια», καταλήγει η ανακοίνωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Euroleague: Ανέβαλε τον αγώνα Χάποελ Τελ Αβίβ – Παρί στο Ισραήλ
- «Νεκρός ο Αγιατολάχ Χαμενεΐ», αναφέρει ο Τραμπ σε ανάρτηση στο Truth Social
- Πυκνώνουν οι ενδείξεις για το θάνατο του Χαμενεΐ
- Fiba: Αναβολή αγώνων στην Ασία για τα προκριματικά του Κυπέλλου 2027 μετά τις επιθέσεις στο Ιράν από ΗΠΑ και Ισραήλ
- Αμπάς Αραγτσί: «Ακατανόητη η στάση των ΗΠΑ ενώ βρισκόμασταν σε διαπραγματεύσεις»
- Προειδοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. για παραπλανητικά SMS από απατεώνες
- Ερντογάν: «Ανησυχούμε για τις επιθέσεις κατά του Ιράν που ξεκίνησαν με προκλήσεις του Νετανιάχου»
- Τραμπ: Μπορεί να υπάρξουν θύματα μεταξύ των Αμερικανών κατά τις «μείζονες επιχειρήσεις μάχης» στο Ιράν
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








