Αποχώρησαν αιφνιδίως από την “κούρσα” διεκδίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, του ΟΛΘ και της ΕΕΣΣΤΥ οι Ρώσοι, έπειτα από σχετική απόφαση που έλαβε το ΔΣ της Rossiyskie Zheleznye Dorogi (RZD) το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.
Συγκεκριμένα, οι ρωσικοί σιδηρόδρομοι (RZD), της μεγαλύτερης σιδηροδρομικής εταιρείας του κόσμου, δεν θα συμμετέχουν πια στους διαγωνισμούς για το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, για το 51% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΛΘ και για το 100% της ΕΕΣΣΤΥ ή Rosco.
Σημειώνεται ότι η ημερομηνία υποβολής δεσμευτικών προσφορών για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει προγραμματιστεί να γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου, όπως και για την Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (ΕΕΣΣΤΥ ή Rosco) ενώ για τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο του 2016.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χωρίς αντίκρισμα τα μέτρα Θεοδωρικάκου για τις τιμές «δεν έγραψαν» στον πληθωρισμό
- Αλλαγή στο διοικητικό συμβούλιιο της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ
- Τουρκία με TerraPower σε διαπραγματεύσεις για μικρούς πυρηνικούς αντιδραστήρες
- Τουρκία ξανά σε ρόλο ταραξία σε Αιγαίο και Μεσόγειο – Αθήνα: «Μία και μόνη διαφορά, τέλος οι φαντασιώσεις»
- Financial Times: Ο Τραμπ πιέζει τον Ζελένσκι να απαντήσει εντός «λίγων ημερών»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Μεικτά πρόσημα εν αναμονή της Fed
- Pfizer: Δίνει 2,1 δισ. ευρώ για την ανάπτυξη και παραγωγή κινεζικού χαπιού κατά της παχυσαρκίας
- Ρεύμα: Ξεκινάει η εφαρμογή του δυναμικού «πορτοκαλί» τιμολογίου, μόνο για «έξυπνους» μετρητές
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







