Αποχώρησαν αιφνιδίως από την “κούρσα” διεκδίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, του ΟΛΘ και της ΕΕΣΣΤΥ οι Ρώσοι, έπειτα από σχετική απόφαση που έλαβε το ΔΣ της Rossiyskie Zheleznye Dorogi (RZD) το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.
Συγκεκριμένα, οι ρωσικοί σιδηρόδρομοι (RZD), της μεγαλύτερης σιδηροδρομικής εταιρείας του κόσμου, δεν θα συμμετέχουν πια στους διαγωνισμούς για το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, για το 51% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΛΘ και για το 100% της ΕΕΣΣΤΥ ή Rosco.
Σημειώνεται ότι η ημερομηνία υποβολής δεσμευτικών προσφορών για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει προγραμματιστεί να γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου, όπως και για την Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (ΕΕΣΣΤΥ ή Rosco) ενώ για τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο του 2016.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μελίντα Φρεντς Γκέιτς για Έπσταϊν: «Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι μακριά από όλη αυτή τη λάσπη»
- Εγκαίνια κέντρου καινοτομίας στα Ιωάννινα
- Η Texas Instruments εξαγοράζει τη Silicon Labs με 7,5 δισ. δολ.
- Η Airbus που αυξάνει την παραγωγή στρατιωτικών αεροσκαφών
- Επανεκκίνηση σχέσεων Τουρκίας, Αιγύπτου με φόντο Λιβύη, Γάζα και Ανατολική Μεσόγειο
- Δικαστική απόφαση ακυρώνει τη σύμβαση CK Hutchison με Παναμά για τα λιμάνια
- Πως τα Ατομα με Αναπηρία θα απαλλαγούν από τα τέλη κυκλοφορίας
- Ιμάμογλου: Η εισαγγελία ζητεί 20 έτη κάθειρξης για «πολιτική κατασκοπεία»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







