Τα συμβόλαια παραδόσεως Δεκεμβρίου του χρυσού στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης διαμορφώθηκαν στα 2.444,4 δολάρια/ουγγιά
Με απώλειες που άγγιξαν το 1% ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές της Δευτέρας οι τιμές του χρυσού, καθώς το μέταλλο έπεσε με τη σειρά του θύμα του γενικευμένου sell off που προκαλούν οι φόβοι για ύφεση της αμερικανικής οικονομίας.
Ειδικότερα, τα συμβόλαια παραδόσεως Δεκεμβρίου του χρυσού στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης διαμορφώθηκαν στα 2.444,4 δολάρια/ουγγιά, σημειώνοντας απώλειες σχεδόν 1%, ενώ οι τιμές στην spot αγορά έφτασαν να υποχωρούν μέσα στην ημέρα ως και 3,2%.
Ισχυρότερες πιέσεις για το ασήμι, με τα συμβόλαια Σεπτεμβρίου να κλείνουν χαμηλότερα κατά περίπου 4% στα επίπεδα των 27,2 δολαρίων/ουγγιά.
Στα υπόλοιπα μέταλλα, η πλατίνα Οκτωβρίου έχασε άνω του 5% στα 915 δολάρια/ουγγιά, ενώ το παλλάδιο υποχώρησε σε χαμηλά άνω των έξι ετών, με απώλειες σχεδόν 6%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σύρος: Στην ελίτ των ευρωπαϊκών πολιτιστικών προορισμών
- Μικτές τάσεις στα ασιατικά χρηματιστήρια
- Ιαπωνία: Η κεντρική τράπεζα διατηρεί τα επιτόκια – Μειώνει σταδιακά τις αγορές ομολόγων
- Θερινή σεζόν 2025: Ποιοι τουρίστες γυρίζουν την πλάτη σε Μύκονο και Σαντορίνη
- Στη Μονή Βατοπαιδίου εγκαταστάθηκε έργο αποθήκευσης ενέργειας
- Όλγα Μιχαλοπούλου: Νέα Chief New Commercial Activities Officer στη ΔΕΗ
- Μέση Ανατολή: Ο Τραμπ προτρέπει τους πολίτες σε εκκένωση της Τεχεράνης
- Ζimmermann: Από την 5η λεωφόρο του Μανχάτταν, ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις