Η Apple, που είναι αντιμέτωπη με την παγκόσμια κρίση της εφοδιαστικής αλυσίδας, αντιμετωπίζει τώρα ένα διαφορετικό πρόβλημα: Την επιβράδυνση της ζήτησης.
Η εταιρεία είπε στους προμηθευτές εξαρτημάτων της ότι η ζήτηση για τη σειρά iPhone 13 έχει αποδυναμωθεί, σύμφωνα με πηγές του Bloomberg.
Ήδη, η Apple είχε μειώσει τον στόχο παραγωγής του iPhone 13 για φέτος κατά 10 εκατ. μονάδες, από τον στόχο των 90 εκατ. λόγω έλλειψης ανταλλακτικών, ανέφερε το ειδησεογραφικό πρακτορείο.
Αλλά η ελπίδα ήταν να καλυφθεί μεγάλο μέρος αυτού του ελλείμματος το επόμενο έτος -όταν η προσφορά αναμένεται να βελτιωθεί. Η εταιρεία ενημερώνει τώρα τους πωλητές της ότι αυτές οι παραγγελίες ενδέχεται να μην πραγματοποιηθούν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ισχυρή ζήτηση για Qualco: Στα 5,46 ευρώ η τιμή διάθεσης της δημόσιας προσφοράς που καλύφθηκε 5 φορές
- Κικίλιας: Δημοπρατείται το έργο 2,5 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση του λιμανιού της Τήνου
- ΗΠΑ και ΕΕ ετοιμάζουν πρόταση εκεχειρίας 30 ημερών στην Ουκρανία
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με κέρδη – Νέο ρεκόρ από τον DAX
- Επίδομα θέρμανσης: Τα ποσά για την δεύτερη δόση – Μέχρι 30 Μαΐου η καταβολή
- Ευρώπη Holdings: Η Intracom διέθεσε τα δικαιώματα στην αύξηση κεφαλαίου
- Κύκλωμα στα κτηματολογικά γραφεία: Στη φυλακή τρεις εμπλεκόμενοι – Έξι αφέθηκαν ελεύθεροι
- Ζαχαράκη στη Σύνοδο των Πρυτάνεων με 10 μέτρα για την βία στα Πανεπιστήμια
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις