Και πρόσθετα δικαιώματα προαίρεσης περίπου 40 εκατ. ευρώ
Η Theon International Plc (THEON) εξασφάλισε νέες παραγγελίες από ευρωπαϊκά κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ και χώρες της Μέσης Ανατολής, συνολικής αξίας περίπου €41 εκατ.
Οι παραγγελίες αφορούν διόπτρες νυχτερινής όρασης και θερμικά συστήματα clip-on. Το μεγαλύτερο μέρος των παραγγελιών αφορά σε νέα συμφωνία-πλαίσιο με ευρωπαϊκή χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ (την τέταρτη κατά τους τελευταίους μήνες), η οποία περιλαμβάνει πρόσθετα δικαιώματα προαίρεσης αξίας περίπου €40 εκατ.
Επιπλέον, και ανεξάρτητα από τις παραπάνω νέες πωλήσεις και δικαιώματα, η THEON έλαβε νέα παραγγελία στο πλαίσιο του προγράμματος Squad Binocular Night Vision Goggle (SBNVG) για το Σώμα Πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών (USMC).
Πρόκειται για την τέταρτη κατά σειρά παραγγελία στο πλαίσιο της πολυετούς σύμβασης Indefinite Delivery/Indefinite Quantity (ID/IQ) που ανατέθηκε το 2023. Η παραγγελία μεταφέρει ποσότητες από το soft στο hard backlog, διασφαλίζοντας προβλεψιμότητα παραδόσεων στο πλαίσιο του προγράμματος, έως και το 2027.
Ο Philippe Mennicken, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Business Development Director της THEON, δήλωσε: «Παρότι βρισκόμαστε στις αρχές του 2026, βλέπουμε ήδη ισχυρή εμπορική δυναμική. Οι παραγγελίες που ανακοινώνονται σήμερα ενισχύουν περαιτέρω το ανεκτέλεστο υπόλοιπό μας. Διεκδικούμε ενεργά πολλές ευκαιρίες σε παγκόσμιο επίπεδο, με στόχο οι νέες παραγγελίες να υπερβούν σημαντικά τις παραδόσεις του 2026.»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- METRO: 7.500 τόνοι χαρτιού, 493 τόνοι πλαστικού και 2 εκατ. γεύματα στον περιβαλλοντικό απολογισμό
- Απόφαση – σταθμός από Άρειο Πάγο: Μόνο στη μηνιαία δόση οι τόκοι για τους δανειολήπτες του νόμου Κατσέλη
- Στη Βουλή ο Κώδικας Χωροταξίας – Πολεοδομίας: Τι προβλέπει για άδειες, αυθαίρετα και δόμηση
- Οριακή ενίσχυση του ευρώ, στα 1,1602 δολάρια
- ΕΛΣΤΑΤ: Επιβράδυνση στις υπηρεσίες τον Μάρτιο – Αντέχουν καταλύματα και πληροφορική
- ΕΛΣΤΑΤ: Αλμα 11,6% στον τζίρο του χονδρεμπορίου τον Μάρτιο
- Κικίλιας: Η ελληνική ναυτιλία ελέγχει το 21% της παγκόσμιας χωρητικότητας με 200.000 θέσεις εργασίας
- ALPHA TRUST ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ: Στα 8,35 ευρώ η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών από την επανεπένδυση μερίσματος
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








