Η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών λήγει τη Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024
Το ΑΣΕΠ καλεί τους υποψήφιους της προκήρυξης 3Κ/2024, που προβλέπει, μεταξύ άλλων, την πλήρωση 59 θέσεων μόνιμου προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Τράπεζα της Ελλάδος και στο Εθνικό Τυπογραφείο (Προεδρία της Κυβέρνησης), να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους, προκειμένου να καταρτιστούν οι πίνακες κατάταξης και διοριστέων για τη συγκεκριμένη προκήρυξη.
Ειδικότερα, καλούνται οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους πίνακες της παρούσας ανακοίνωσης, οι οποίοι, ανά κλάδο/ειδικότητα, προηγούνται στους πίνακες κατάταξης με βάση τη συνολική τους βαθμολογία, σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία, να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Β΄).
Η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών (Β΄ Στάδιο) άρχισε σήμερα, Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 και ώρα 8:00 το πρωί και λήγει τη Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024 και ώρα 14:00 το μεσημέρι.
Τονίζεται ότι, οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους πίνακες της παρούσας Ανακοίνωσης και οι οποίοι δεν θα αποστείλουν στο ΑΣΕΠ ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, θα αποκλειστούν από την περαιτέρω διαδικασία.
Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με σχετική σύσταση του υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων, οι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.
Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών συμμετοχής, συνιστάται στους υποψήφιους να μην αναμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλουν τα σχετικά δικαιολογητικά καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γιατί η ερχόμενη Κυριακή θα κρίνει αν θα κάνουμε Χριστούγεννα χωρίς ελλείψεις τροφίμων
- Παρέμβαση Βενιζέλου με αιχμές για υποκλοπές, ανισότητες, κρίση εμπιστοσύνης στη δικαιοσύνη
- O Ανδρέας Κουτσόλαμπρος νέος πρόεδρος του ΔΣΑ με ανατροπή
- Πυρά Καραμανλή για υποκλοπές, ΟΠΕΚΕΠΕ και «γκέτο των πλουσίων»: «Δεν αρκεί να λέμε ότι η Δημοκρατία υπάρχει»
- Κρήτη: Σε λειτουργία τα αεροδρόμια σε Ηράκλειο και Χανιά, πότε θα ξανακλείσουν
- Δήμος Αθηναίων: Σταθερά τα δημοτικά τέλη για το 2026 – Μηδενικά για όσους αποκτήσουν παιδί
- Θεοδωρικάκος με τον ομογενή επιχειρηματία Τζον Κατσιματίδη
- Ευρωπαϊκές αγορές: Μεικτά πρόσημα και στάση αναμονής πριν τις αποφάσεις Fed για τα επιτόκια
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








