Έχουν υποβληθεί στο ΑΣΕΠ 229 αιτήσεις για την κάλυψη 7 θέσεων Διοικητών και 14 θέσεων Υποδιοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών του υπ. Υγείας
Συνολικά 229 αιτήσεις υποβλήθηκαν στο ΑΣΕΠ για την κάλυψη 7 θέσεων Διοικητών και 14 θέσεων Υποδιοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) του Υπουργείου Υγείας, με τετραετή θητεία που μπορεί να ανανεωθεί για άλλα τέσσερα χρόνια.
Εξάλλου, αύριο Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου (ώρα 14:00) λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη 152 θέσεων Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών Νοσοκομείων των Υγειονομικών Περιφερειών στο πλαίσιο της οποίας έχουν υποβληθεί έως σήμερα το μεσημέρι συνολικά 527 αιτήσεις.
Υπενθυμίζεται, ότι οι προκηρύξεις έχουν εκδοθεί σε εφαρμογή του νόμου 5062/2023 «Επιλογή Διοικήσεων των Φορέων του Δημοσίου και Ενίσχυση της Αποτελεσματικότητάς τους» ο οποίος προβλέπει αυξημένα προσόντα για τις υποψηφιότητες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μικτές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- Larry Ellison: Το κακό παιδί, ο πλέιμποϊ της Silicon Valley παίρνει την εκδίκησή του
- Χρήστης των social media «στοχοποίησε» τον influencer υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη
- Κίνηση: Στο “κόκκινο” Κηφισός, Παραλιακή και λεωφόρος Κηφισίας
- Yahoo: Με το έτσι θέλω μειώνει αποθηκευτικό χώρο emails και παγώνει το inbox – Επιτακτική η παρέμβαση αρχών προστασίας καταναλωτή
- Βρετανία: Στάσιμη η οικονομία τον Ιούλιο 2025
- PlayStation Family: Νέα εφαρμογή για διαχείριση χρόνου παιχνιδιού των παιδιών
- Τουρκία: Ο πρέσβης Αχμέτ Γιλντίζ για Υπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις